Acasă / EVENIMENT / Şi judecat, şi cu maşina confiscată

Şi judecat, şi cu maşina confiscată

Polițiștii din cadrul Secției Rurale Valea Mare-Pravăţ, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind comiterea infracțiunii de transport cu orice mijloace de al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 mc, neînsoţite de documentele specifice de transport prevăzute de Codul Silvic.
În urma administrării probatoriului a rezultat că, în ziua de 27 ianuarie, un Ion Andrei P., de 28 de ani, din Berevoești, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autocamion cu remorcă cu care transporta pe raza comunei Albeștii de Muscel cantitatea de 37,79 metri cubi de material lemnos fără a deţine documente legale de proveniență sau transport.
Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de trimitere în judecată, totodată fiind făcută și propunerea de confiscare specială prevăzută de legislaţia aplicabilă pentru ansamblul de vehicule format din autocamion și remorcă, precum și pentru materialul lemnos transportat fără documente legale.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Şi-a însuşit bani din gestiune

Şi-a însuşit bani din gestiune

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar