Acasă / EVENIMENT / Şicanat în trafic şi şantajat

Şicanat în trafic şi şantajat

S-au şicanat în trafic, apoi au fost la un pas să se ia la bătaie. Nu s-a ajuns la violenţă fizică, doar verbală. Ca să dea o şi mai mare pată de culoare evenimentului, s-a lăsat totul cu pretenţii financiare. Protagoniştii întîmplării, care apare pe youtube, sînt tineri din Vîlcea şi Dîmboviţa, aflaţi în tranzit prin Piteşti.
E suficient să accesezi http://www.trafictube.ro/sicanare-in-trafic-urmata-de-tamponare-si-pretentii-financiare/şi poţi vedea un filmuleţ care i-a făcut vedete pe cîţiva tineri care au fost la un pas să se ia la bătaie în trafic şi care acum sînt în atenţia poliţiştilor argeşeni.
„Şoferii au sesizat poliţia în 24 de ore“
Filmarea a fost postată pe Internet chiar de unul dintre şoferii care s-au şicanat în trafic, pe principala arteră rutieră a Piteştiului. Imaginile arată clar cum o maşina păstrează banda de mers şi la un moment dat şoferul altui autoturism forţează intrarea. Supărat că nu a fost lăsat, revine şi îl blochează. Nici unul nu se lasă şi cele două autoturisme se lovesc, apoi totul degenerează, maşinile se opresc şi aproape blochează traficul. Incidentul nu s-a petrecut în prima zi a anului, aşa cum arată înregistrarea, ci în urmă cu cîteva zile. Imaginile au ajuns şi la reprezentanţii poliţiei, care fac verificări pentru a stabili exact ce s-a întîmplat. „Am vizionat şi eu imaginile. Şi colegii mei de la Rutieră le-au văzut. Incidentul s-a petrecut pe 8 noiembrie, în Piteşti. Cei cu autoturismul Peugeot s-au prezentat la poliţie în acea zi, în jurul orei 14, iar cel din autoturismul din care s-a efectuat filmarea a venit să ne sesizeze ceva mai tîrziu, seara. Şoferul din urmă a venit şi cu această înregistrare. Aşa cum spuneam, de ambele părţi a fost anunţat evenimentul în termenul legal de 24 de ore. Nu s-a depus nici o plîngere, deocamdată. Urmează ca ei să fie citaţi şi să li se ia declaraţii, să se stabilească exact, să se întocmească un proces verbal în care să se găsească cel vinovat. Sînt mulţi alţi şoferi care se şicanează în trafic, dar nu avem o situaţie statistică. Însă, sînt multe situaţii în care, nefiind vorba de victime, oamenii se pot înţelege şi amiabil şi merg la firma de asigurări, fără să mai ajungă la poliţie. În această situaţie particulară au existat camere de luat vederi. E foarte bine că a fost acea cameră, pentru că prin existenţa ei s-au potolit spiritele, din cîte îmi dau seama. Cei din Peugeot au observat că sînt filmaţi şi astfel scandalul nu a degenerat“, a declarat Dănuţ Dinu, purtător de cuvînt IPJ Argeş.
În postările de pe Net, şoferul mai susţine că, pe lîngă faptul că a fost ameninţat, i s-au cerut iniţial 500 de lei, apoi 200 de lei.

Sursa text  : curier.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Acțiune a polițiștilor rutieri împreună cu specialiștii RAR (2)

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 48 de ore

În zilele de 17 și 18 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar