Acasă / EVENIMENT / Șoferi beți sau fără permis, depistați în trafic de polițiști

Șoferi beți sau fără permis, depistați în trafic de polițiști

Șoferi-beți

Conducea sub influența alcoolului

În ziua de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 60 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Valea Ursului, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Conducea fără drept și sub influența alcoolului

În noaptea de 18 spre 19 februarie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat un bărbat de 49 de ani, din Recea, care conducea un autoturism pe D.J. 504, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 337 din Codul Penal, iar verificările continuă.

Conducea fără drept

În ziua de 18 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 32 de ani, din Mălureni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Pitești, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că cel în cauză avea dreptul de aconduce autovehicule suspendat.În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minoră dispărută (1)

Minoră dispărută de la domiciliu

În cursul serii de 16 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliţiei Orașului Mioveni au fost ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar