Acasă / EVENIMENT / Şoferi prinşi băuţi la volan

Şoferi prinşi băuţi la volan

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 48 de ore

prins-băut-la-volan
În ultimele 48 de ore, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.
Ca urmare a abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate 592 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 91.140 de lei.
În cadrul celor 79 de filtre rutiere instituite, au fost reținute 33 de permise de conducere și au fost retrase 48 de certificate de înmatriculare.
Dintre sancțiunile aplicate, 203 au fost ca urmare a depășirii regimului legal de viteză.
Dintre permisele de conducere reținute, 14 au fost ca urmare a depășirii vitezei cu mai mult de 50 de km/h față de limita legală, și alte 4 ca urmare a depistării unor conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, cu valori ce atrag răspunderea contravențională, sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, ca urmare a depistării unor persoane aflate sub influența alcoolului, cu valori ale alcoolemiei de 0,48 mg/l, 0,86 mg/l și 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Comemorarea a 20 de ani  Mihăilești, Buzău

Comemorarea a 20 de ani de la tragicul accident din Mihăilești, Buzău

În data de 24 mai 2004, destinul a scris o pagină însângerată a istoriei pompierilor ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar