Acasă / SOCIAL / Stagiu de practică la Jandarmeria Argeș

Stagiu de practică la Jandarmeria Argeș

Stagiu de practică la Jandarmeria Argeș

Începând de azi şi până la sfţrşitul lunii iulie, o nouă serie de elevi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni vor desfăşura stagiul de practică în cadrul Jandarmeriei Argeş.
Este vorba despre 42 de elevi care au fost primiţi de colectivul unităţii, ocazie cu care le-au fost prezentate scopul şi obiectivele stagiului, precum şi misiunile specifice jandarmeriei. Elevii vor fi repartizaţi să desfăşoare activităţi în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică şi vor participa la misiuni alături de jandarmi cu experienţă.
„Stagiul are un caracter practic-aplicativ, principalele activităţi ce vor fi desfăşurate vizând însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv şi interacţiunea cu cetăţenii. Totodată, activităţile au ca scop consolidarea şi transpunerea în practică a cunoştinţelor teoretice dobândite în timpul anului şcolar, precum şi formarea şi dezvoltarea deprinderilor practice. Le dorim elevilor mult spor în procesul de învăţare şi mult succes în carira militară”, transmite conducerea jandarmeriei argeşene.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Ziua Națională a României, la Pitești 2022 (12)

Manifestări dedicate Zilei Naționale a României, la Pitești

Joi, în tot județul Argeș, a fost sărbătorită Ziua Națională a României. Vicepreședinții Marius Nicolaescu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar