Acasă / SOCIAL / Ştiri de la politie

Ştiri de la politie

Accident rutier pe raza municipiului Piteşti

Pe bd. Nicolae Balcescu din mun. Pitesti, B.D.M., de 18 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, avind directia de deplasare Centru Piteşti către Bascov, a accidentat uşor pe S.D., de 50 de ani din Mun. Piteşti, care s-a angajat în traversarea strazii regulamentar, pe marcajul pietonal, semnalizat si marcat corespunzator.
Conducătorul auto şi victima nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările au fost efectuate de catre poliţişti din cadrul B.R. Piteşti.

154 sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii rutieri

În ziua de 27.08 a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti şi Serviciului Rutier Argeş au aplicat un număr de 154 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare de 19340 lei, fiind reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 9 permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.

Activităţi silvice

Poliţiştii oraşului Stefăneşti au depistat pe P.I., de 27 ani, şi P.V., de 25 ani, ambii din com. Calinesti, în timp ce transportau fiecare cu atelaj hipo cantitatea de 0,5 mc, respectiv 0,3 mc material lemnos, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport. Cei în cauză au fost sancţionati contraventional conform Legii nr. 171/2010, materialul lemnos fiind ridicat in vederea confiscarii si predat O.S. Pitesti.

Agenţii rutieri ai Poliţiei oraşului Costeşti au depistat în trafic pe raza com.Lunca Corbului, pe C.R.R., de 24 ani, din com.Slobozia, în timp ce transporta cu un autocamion, cantitatea de 8 m3 material lemnos, fără a deţine licenţă de transport marfă în trafic intern. În cauză s-a întocmit dosar penal conf.art.281 ind.1 alin 1 C.P.

De asemenea, poliţiştii Secţiei 15 Politie Rurala Stâlpeni l-au depistat pe O.I.G. de 40 ani din com. Bălileşti, care transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 0,5 m.c. material lemnos specia fag, fara documente de însoţire .
Barbatul a fost sancţionat contravenţional cu 2000 lei conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat si predat O.S. Aninoasa

Despre Administrator

Citeşte şi ...

căutat de polițiști (1)

Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar