Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Accident usor la Dragoslavele

În ziua de 24.10.2013, pe DN 73 la Dragoslavele, M C I de 35 ani, din Craiova, jud. Dolj in timp ce conducea un autoturism marca Mithsubishi avand directia de deplasare Campulung catre Brasov, nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Renault condusa regulamentar de G A de 54 ani, din Bucuresti.
Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului auto M C I. Conducatorii auto purtau centura de siguranţa si nu se aflau sub influenta băuturilor alcoolice.

Barbat gasit decedat
În ziua de 24.10.2013, Politia Municipiului Pitesti a fost sesizată prin Dispeceratul Apeluri de Urgenta 112 despre faptul că M I de 60 ani, din Bucureşti, a fost găsit în aceeaşi zi decedat la domiciliul surorii sale din Vedea.
La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Politiei Pitesti, care a efectuat cercetari, cadavrul lui MI fiind găsit pe patul din sufrageria locuinţei, în pijama, fără leziuni de violenţă. Sistemele de închidere ale uşii de acces în locuinţă şi ale ferestrelor nu prezentau urme de forţare, fereastra de la sufragerie fiind găsită deschisă.
S-a mai stabilit că de circa două luni M I locuia singur la domiciliul surorii sale, P F din Vedea, care era plecata in străinătate. S-a luat măsura transportării cadavrului la S.M.L. Argeş pentru efectuarea necropsiei.

Suspecti de talharii identificati

Politistii au identificat si trimis in judecata autorii talhariei comisa la data de 14.09.2013, asupra partii vatamate B L M in persoanele invinuitilor S C M de 23 ani si B F V de 20 de ani, ambii din mun. Pitesti. Cei doi s-au deplasat la data

de 14.09.2013, in jurul orelor 17.00, la magazinul alimentar al unei societati comerciale si au sustras mai multe bunuri alimentare, amenintand-o pe gestionara cu un spray iritant- lacrimogen.
S-a mai stabilit ca invinuitul B F V zis “Carate” a savarsit o alta talharie la data de 11.10.2013, asupra partii vatamate M I V de la Liceul Teologic “Mihai Viteazul”, de la care a luat o suma de bani prin folosirea de violente si amenintari cu acte de violenta.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Topoloveniul se va înfrăți cu orașul german Poessneck

Protocol de înfrăţire

Duminică, Topoloveniul se va înfrăți cu orașul german Poessneck, sens în care o delegație avându-l ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar