Acasă / SOCIAL / Depunere de coroane pentru Petre Ţuţea la Boteni

Depunere de coroane pentru Petre Ţuţea la Boteni

Miercuri 23 octombrie, în comuna Boteni a fost comemorat marele profesor, filosof şi om politic argeşean, Petre Ţuţea, într-un program de promovare a personalităţilor importante ale judeţului, dezoltat de Prefectura Argeş.
Ziua a început prin depunere de coroane la mormântul lui Petre Ţuţea din Boteni, acolo unde au fost prezenţi, edilul comunei, Vasile Leau, Ion Burnei, subprefectul de Argeş, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Argeş, Cristian Cocea, directorul Direcţiei de Cultură Argeş, edilul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, alături de viceprimarul Aurel Costache, dar şi elevi şi tineri din Boteni şi Mioveni.
La mormântul marelui filozof a fost ţinută şi o scurtă ceremonie religioasă, pentru ca mai apoi, cei prezenţi să viziteze Muzeul Satului “Ion Chelcea“, acolo unde a fost organizată şi o expoziţie de cărţi şi materiale despre Ţuţea.
După aceste vizite, oficialităţile, precum şi elevii au mers la Sala de Sport din comună unde au participat la seminarii de prezentare a vieţii şi operei filozofului argeşean.
Comemorarea lui Petre Ţuţea reprezintă cea de-a doua ediţie a proiectului demarat de Prefectura Argeş, intitulat “Argeşeni, valori naţionale“.
Cristian Toma Foto: Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” (1)

Activitate educativă a polițiștilor locali, la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”

Miercuri, 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Locale Pitești au fost prezenți în mijlocul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar