Acasă / EVENIMENT / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Accident rutier pe raza municipiului Câmpulung

În ziua de 24.11.2013, orele 08.15, pe str. Negru Voda, din Campulung, C.V., de 49 ani, din municipiu, in timp ce conducea un autoturism din directia de mers Brasov catre Pitesti, a accidentat usor pe F.V., de 79 ani, din Campulung, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara să se asigure.
Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, pietonul avea o concentratie de 0,20 mg./l. alcool pur in aerul expirat.
Cercetarile au fost efectuate de catre poliţişti din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, în cauză fiind întocmit dosar penal, conform art. 184 C.p..

Activităţi ale poliţiştilor rutieri

În ziua de 24.11. a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti şi Serviciului Rutier Argeş, au desfăşurat activităţi specifice pe raza de competenţă, ocazie cu care au retinut în vederea suspendării un permis de conducere, au retras un certificat de înmatriculare şi au aplicat 118 sanctiuni contraventionale, în valoare totală de 15.040 lei.

A condus un autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa alcoolului

În noaptea de 24/25.11.2013, agenţii Sectiei Rurale Poiana Lacului au depistat în trafic, pe raza comunei Vedea, pe B.I.N., de 26 ani, din comuna Poiana Lacului, in timp ce conducea un autoturism, avand o concentraţie de 0,77 mg./l. alcool pur în aerul expirat şi care a refuzat recolatarea de probe biologice de sange.
În urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca barbatul nu poseda permis de conducere, iar autoturismul condus nu este inmatriculat, pe acesta fiind aplicate numere provizorii de inregistrare false.
În cauza s-au intocmit acte premergatoare conform art. 85 alin. 1, art. 85 alin. 2, art. 86 alin. 1 şi art. 87 alin. 5, din O.U.G.195/2002R.

Comercializa produse de panificaţie fără a poseda documente de provenienţă

Agenţii Secţiei Rurale Domnesti au acţionat în Târgul Săptămânal Domneşti, ocazie cu care au aplicat o sancţiune contravenţională, în valoare de 1.000 lei, conform L.12/1990, lui D.I.C., de 25 ani, din Albota, sat Mareş şi s-a confiscat contravaloarea a 32 covrigi, pe care acesta îi avea expuşi la vânzare, fără documente de provenienţă.

Depistat de poliţiştii oraşului Ştefăneşti în timp ce conducea un vehicul, aflându-se sub influenţa alcoolului

A fost depistat D.C.R., de 37 ani, din Leordeni, care conducea pe D.N. 7, un autovehicul, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice (0,50 mg./l. alcool pur in aerul expirat).
Barbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar în cauză s-a intocmit dosar penal, conform art. 87 alin. 1, din O.U.G.195/2002R .

Activităţi silvice

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ au acţionat pe raza de competenţă, ocazie cu care au depistat pe B.G.M., de 20 ani, din Bughea de Sus, care transporta cu o autoutilitara cantitatea de un m.c. lemn foc, fag, fără documente legale de provenienţă.
De asemenea, au mai fost depistaţi F.I., de 36 ani, din Valea Mare Pravăţ, care transporta cu atelajul hipo cantitatea de 0,4 m.c. lemn foc, fag, fără documente legale de provenienţă şi S.R., de 24 ani, din Albeştii de Muscel, care a tăiat ilegal din fondul forestier doi arbori, esenţă fag, în volum de 1,5 m.c..
Persoanele depistate au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare totală de 4.800 lei, conform L.171/2010, iar cantitatea de 2,90 m.c. material lemnos, esenţă fag, confiscată şi predată O.S. Păpuşa Rucăr şi O.S. Câmpulung.

Agenţii Secţiei de Politie Rurală Albeştii de Argeş l-au depistat pe F.I.O., de 25 ani, din comuna Albeştii de Argeş, care transporta cu un vehicul pe raza comunei Albeştii de Argeş, cantitatea de 2,5 m.c. material lemnos, esenţă fag, fără a poseda documentele legale.
Barbatul a fost sancţionat cu suma de 2.000 lei, conform L.171/2010, iar materialul lemnos confiscat şi predat O.S.Vidraru.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu

Incendiu la un service auto din zona CNCD

Foto :Mihai N. Incendiu la o construcție (posibil service) din zona CNCD, municipiul Pitești.Intervin pompierii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar