Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

stiri de la politie

415 sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii argeşeni

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, în urma activităţilor desfăşurate în ziua de 09.07 a.c. pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza întregului judeţ, au aplicat un număr de 415 sacnţiuni contravenţionale în valoare totală de 72.125 lei, dintre care 266 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere.
De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce un număr de 19 permise de conducere şi retras un număr de 12 certificate de înmatriculare.

Accidente rutiere

În localitatea Cocu, S.T.V. de 31 ani, din comuna Vedea, in timp ce conducea un autoturism din directia DN 67B catre Uda, a accidentat usor pe C.V., de 84 ani din comuna Cocu, care se deplasa pe carosabil.
Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
Cercetările au fost efectuate de politisti din cadrul S.R. Arges – B.D.N.E.

I.F., de 51 ani, din municipiul Curtea de Arges, a condus un autoturism pe DN 7 C din directia Pitesti catre Curtea de Arges si datorita neatentiei, nu a observat si a intrat in coliziune cu un vehicul cu tractiune animala nesemnalizat, condus in aceeasi directie de D.A.D., de 37 ani, din comuna Suici, judetul Arges.
Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a lui I.M., de 26 ani din comuna Suici, pasagera in atelaj.
Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
Cercetarile au fost efectuate de catre politisti din cadrul B.R. Curtea de Arges.

În ziua de 10.07.2013, in jurul orei 02.10, pe DN 73, I.A.I. de 20 ani, din comuna Mihaesti, judetul Arges, in timp ce conducea un autoturism din directia Pitesti catre Campulung, nu a redus viteza intr-o curba usoara la dreapta, a pierdut controlul volanului, a parasit carosabilul si a intrat in coliziune cu un gard din beton din partea dreapta a drumului, dupa care a ricosat in parapetul din beton ce desparte cele doua sensuri de mers.
Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului auto care avea o imbibatie de 0,22 mg/l alcool in aerul expirat.
Cercetările au fost efectuate de politisti din cadrul S.R. Arges – B.D.N.E.

Activităţi ale poliţiştilor Secţiei 1 Poliţie Piteşti

Poliţiştii au identificat autorul furtului unui grătar metalic în persoana lui D.F., de 52 ani, din com. Schitu Goleşti. In ziua de 09.07.2013 orele 15,30 a sustras din curtea interioară a unui hotel situat în B-dul Republicii, un grătar metalic în valoare de 500 lei. S-a reţinut săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art.208, 209 C.p. prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate.
În dimineaţa zilei de 09.10.2013 orele 7,30 la sediul Secţiei 1 Politie s-a prezentat un barbat in varsta de 42 ani, din mun. Piteşti, care a predat ofiţerului de serviciu suma de 160 euro, ce pretinde că a găsit-o în zona Mobilux.
Suma de bani a fost depusă la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Argeş şi în continuare se efectuează verificări pentru identificarea persoanei care a pierdut banii.

Infracţiuni rutiere

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au depistat pe F.M.M. de 27 ani din Bucuresti care a condus un autoturism avand permisul de conducere retinut in vederea suspendarii.
În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art 86 alin. 2 din OUG 195/2002R.

Pe str. Republicii din municipiul Pitesti, D.M., de 42 ani, din com. Cateasca, a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice (0,69 mg/l).
În cauza s-a intocmit dosar penal conf. art. 87/1, din OUG 195/2002R.

În ziua de 09.07.2013, ora 18.00, agenţii Biroului de Poliţie Rutieră Curtea de Arges au identificat pe F.I. de 45 ani din mun. Curtea de Arges, care a condus un moped pe str.1 Dec.1918, fara a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 86 alin. 1 din O.U.G. 195/2002R.

Activităţi Silvice

Poliţiştii din cadrul Sectiei nr. 16 Poliţie Rurală Valea Mare Pravat, au actionat pe raza de competenta, ocazie cu care l-au depistat pe G.I., de 21 ani, din com. Bughea de Sus, în timp ce transporta cu atelajul hipo cantitatea de 1,200 m.c material lemnos lemn foc fag, fara a poseda aviz de insotire .
Barbatul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare totală de 2000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Campulung.

De asemenea, poliţiştii Oraşului Ştefăneşti au depistat pe DN 7 Ştefăneşti, pe V.D. de 41 ani din oraş Ştefăneşti, în timp ce transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 0,3 mc material lemnos diferite esenţe, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform L171/2010, cantitatea de material lemnos a fost confiscată şi predată ADP Ştefăneşti.

Creţu Ion, de 62 de ani, din comuna Cetăţeni, a fost depistat de agenţii Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Rucăr în timp ce transporta pe DN 72A- Cetăţeni, cu un autocamion cantitatea totală de 6 mc material lemnos lemn foc fag fara aviz de insotire.
Cel în cauza a fost sanctionat contraventional, conform Legii 171/2010 cu amenda in valoare totală de 2000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat si predat O.S. Campulung.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

căutat de polițiști (1)

Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar