Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Accidente rutiere uşoare

În ziua de 28.01.2014, pe strada Serelor, în localitatea Bascov, O.M., de 46 ani, din mun. Curtea de Argeş, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 219 – Budeasa la intersecţia cu DN 7 – strada Serelor, nu a acordat prioritate de trecere intrând în coliziune cu un vehicul condus regulamentar dinspre A1 către DN 7 de P.G.A., de 40 ani, din municipiul Bucureşti.
Din accident a rezultat vătămarea corporala uşoarş a lui M.A., de 25 ani, din municipiul Bucureşti, pasageră în vehicul
Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările au fost efectuate de poliţişti ai S.R. Argeş.

În ziua de 28.01.2014, la Poliţia Oraşului Topoloveni, s-a prezentat G.G., care a declarat că in jurul orei 10.30, a fost victima unui accident rutier pe raza comunei Călineşti. In urma cercetărilor efectuate s-au stabilit urmatoarele:
În ziua de 28.01.2014, orele 1030, pe DN 7, în localitatea Călineşti, Ş.M.V., de 29 ani, din comuna Crangurile, judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Topoloveni către Piteşti, a acroşat cu oglinda laterală dreapta, accidentând uşor pe G.G., de 57 ani, din comuna Călineşti, care se deplasa pe partea carosabila în aceeaşi direcţie.
Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat dupa aproximativ 1 oră, pe raza com. Călineşti.
Acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările au fost efectuate de poliţişti ai FR Topoloveni.

Dosar penal pentru furt întocmit de poliţiştii Postului de Poliţie Berevoeşti

Agenţii Postului de Poliţie Berevoeşti au fost sesizaţi de B.D., domiciliat în com. Berevoeşti, sat Gămăceşti, cu privire la faptul că timp de aproximativ trei săptămâni a găzduit la domiciliul său pe T.A., în vârstă de 35 ani, domiciliat în mun. Botoşani, jud. Botoşani, iar acesta a plecat în mod voluntar în ziua de 27.01.2014 şi i-a sustras din locuinţă un inel din aur, în greutate de cca. 10 g, prejudiciul estimat de partea vătămată fiind de cca. 1.500 lei.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, cercetările fiind continuate faţă de T.A. sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 210 Cod Penal.

A condus, deşi avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată

S.I., de 39 ani, din Curtea de Argeş, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe str. Albeşti, din Curtea de Argeş, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 14.01.2014.
In cauza s-a întocmit dosar penal conf. art. 85 alin.1 din OUG. 195/2002R.

Depistat de poliţişti în timp ce transporta alcool

În urma unor activităţi specifice efectuate la data de 28.01.2014, agentii Formatiunii Rutiere Topoloveni au depistat in trafic pe N.S., de 44 ani, din mun. Alexandria, jud. Teleorman, în timp ce transporta cu un autovehicul, pe DC. 105, un număr de 40 recipiente de plastic, cu cantitatea totală de 227 litri de lichid incolor cu miros specific de alcool, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.
Intreaga cantitate a fost ridicată în vederea cercetărilor şi în cauza s-a întocmit dosar penal in conform art. 296, ind. 1, lit. l din Lg. 571/2003 modificată.

Activităţi Silvice

Patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul B.O.P. Câmpulung a depistat pe str. Gruiului din Câmpulung, pe C.I., de 22 ani, din com. Bughea de Sus, în timp ce transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 0,700 mc lemn foc fag, fără documente legale de însoţire şi provenienţă.
Cel în cauză au fost sancţionat cu suma de 2.000 lei, conform Legii nr.171/2010, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată şi predată la O.S. Câmpulung.

Poliţiştii Secţiei 16 Valea Mare Pravăţ au acţionat pe linia prevenirii delictelor silvice , ocazie cu care au depistat 4 barbaţi care transportau material lemnos fără documente de provenienţă. Persoanele depistate au fost sancţionate conform L 171/2010 cu amenzi în cuantum de 2.000 lei fiecare, materialul lemnos fiind confiscat şi predat în custodia OS Păpuşa Rucăr.

Poliţiştii Secţiei nr. 8 de Poliţie Rurală Hârtieşti au acţionat pentru prevenirea si combaterea infracţiunilor la regimul silvic, fiind depistat pe raza com. Mioarele, sat Suslanesti, G.D.A., de 27 ani din com. Valea Mare Pravat, care transporta cu atelajul hipo cantitatea de 1 mc material lemnos specia fag fara sa detina documente de provenienta. A fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 3000 lei conf. prev.art.19 alin.1 lit.b si 21 lit.k din Legea nr. 171/2010.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

6 persoane au fost sancționate În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar