Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Accidente rutiere

In ziua de 21.04.2014, în localitatea Recea, D.T.M., de 36 ani, din mun. Piteşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Costeşti către Izvoru, a accidentat grav o minoră de 12 ani, din com. Recea, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. In cauză s-a intocmit dosar penal conform art. 196 C.P.
Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul F.R. Costeşti.

Pe D.N. 65, în afara com. Albota, M.L.C., de 39 ani, din mun. Bucureşti, in timp ce conducea un autoturism din direcţia Slatina către Piteşti, nu a păstrat o distanta corespunzătoare in mers fata de auto condus regulamentar în fata sa de D.C., de 32 ani, din mun. Piteşti, cu care a intrat in coliziune si pe care l-a proiectat la rândul său in autoturismul condus în faţa sa, de D.I., de 47 ani, din com. Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, iar din impact, şi acesta a fost proiectat în autoturismul din faţa sa, condus regulamentar de E.L.I., de 40 ani, din oraşul Mioveni.
Din accident a rezultat vătămarea corporala uşoară a lui D.M., de 21 ani, din com. Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, pasageră într-un autoturism.
Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. In cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 196 C.P.
Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul S.R. Argeş.

In ziua de 21.04.2014, orele 16.45, pe Str. Glâmboc Deal, în com. Bascov, G.C.I., de 19 ani, din com. Bascov, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Bascov către Vâlcea, a accidentat uşor o minoră de 16 ani, din com. Bascov, care s-a angajat in traversarea drumului, in fuga, prin loc nepermis si fără să se asigure.
Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. In cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 196 C.P.
Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul S.R. Argeş.

In ziua de 21.04.2014, în localitatea Izvoru, Z.A.F., de 29 ani, din mun. Piteşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Popeşti către Piteşti, a accidentat uşor pe B.I., de 81 ani, din com. Izvoru, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fără sa se asigure.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. In cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 196 C.P.
Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul F.R. Costeşti.

In ziua de 22.04.2014, orele 00.35, pe Bld. Nicolae Bălcescu, din mun. Piteşti, D.A.C., de 19 ani, din mun. Piteşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Bradu către Bascov, pe fondul vitezei neregulamentare, drumul fiind în aliniament, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabila si a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, de susţinere a reţelei electrice, situat in partea dreapta, privind direcţia sa de mers.
Din accident a rezultat iniţial vătămarea corporală gravă a lui P.A.I., de 20 ani, din mun. Piteşti, pasager în autoturism, pe locul din dreapta faţă, care a decedat ulterior, la circa 30 de minute, la Spitalul Judeţean Argeş.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. In cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 192 C.P.
Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul B.R. Piteşti.

Bărbat găsit spânzurat
In ziua de 21.04.2014, Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că D.I., de 84 ani, a fost găsit spânzurat intr-o anexă (fânar) a domiciliului său din comuna Bradu.
Cu ocazia examinării criminalistice, nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, cu excepţia şanţului traumatic specific de spânzurare.
In cauză s-a dispus transportarea cadavrului la SML Argeş in vederea efectuării necropsiei. A fost întocmit dosar penal conform art. 192 din C.P..

Au condus, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice

In ziua de 21-04-2014 orele 0845 , agenţii Formaţiunii Rutiere Topoloveni au depistat pe N.C.C., de 24 ani din oraşul Topoloveni, care a condus pe D.J. 702 Topoloveni un autoturism, fiind sub influenta băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat .
In cauza s-a întocmit dosar de cercetare penala pentru săvârşirea infracţiunii prev. si ped. de art. 336 alin 1. din C.P..

In ziua de 21.04.2014 orele 0300, poliţiştii oraşului Ştefăneşti au depistat pe H.K., în timp ce conducea un autoturism. Fiind testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 0.66 mg/l alcool in aerul pur expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Bălăceanu Stolnici unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost întocmit dosar penal cf. art. 336 al.1, C.P..

Totodată, a fost depistat B.C., de 41 ani din Piteşti, care conducea un auto pe Str. Cavalerului, din Stefanesti si fiind testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 0.55 mg/l alcool in aerul pur expirat. A fost condus la Spitalul Balaceanu Stolnici unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost întocmit dosar penal cf. art. 336 al.1, C.P.

Depistat de poliţişti cu articole pirotehnice

In ziua de 20.04.2014, orele 2150, poliţiştii oraşului Ştefăneşti au identificat, in flagrant, pe P.F.D., în vârsta de 32 de ani, din Stefanesti, care în fata imobilului de la domiciliu, a efectuat operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept. Acesta a folosit un număr de doua cutii încărcate cu materiale pirotehnice, care au fost ridicate in vederea continuării cercetărilor. In cauza s-a întocmit dosar penal conform art. 37,lit. a) din Legea nr.126/1995.

Conducătorul auto a fost reţinut de poliţişti

Poliţiştii oraşului Costeşti au continuat cercetările în cauza privind accidentul rutier comis in ziua de 21.04.2014, pe D.J. 659, în afara localităţii Slobozia, în urma căruia a rezultat decesul a două persoane, precum şi rănirea gravă a unei alte persoane.
Faţă de conducătorul auto U.D., în baza unei ordonanţe, s-a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Costeşti cu propunere de arestare preventiva.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

6 persoane au fost sancționate În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar