Acasă / EVENIMENT / Zeci de gospodarii inundate în Argeş

Zeci de gospodarii inundate în Argeş

Zeci de gospodarii din judeţele Dâmboviţa si Prahova au fost inundate in urma ploilor torenţiale, mai multe persoane fiind salvate de pompieri din calea apelor, anunţa Mediafax. Ploile torenţiale au inundat zeci de gospodarii in mai multe oraşe şi comune prahovene, pompierii intervenind pentru salvarea a peste 700 de animale din zonele afectate de inundaţii si pentru evacuarea a trei persoane prinse intre ape, pe o insuliţa formata in mijlocul apelor revărsate ale unui râu.
Zeci de gospodarii din Argeş şi mai multe terenuri agricole, inundate in urma ploilor torentiale.

Zeci de gospodarii si mai multe hectare de terenuri agricole au fost inundate in urma ploilor torenţiale din ultima perioada în cinci localitati din judeţul Argeş, pompierii intervenind pentru evacuarea apei din curţile oamenilor.

În urma precipitaţiilor abundente din ultima perioada, zeci de gospodarii din mai multe localitati ale judeţului Argeş, dar si mai multe hectare de terenuri agricole au fost inundate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenta Argeş, pompierii au intervenit, pentru evacuarea apei care a intrat în curţi din localităţile Barla, Cateasca, Stolnici, Costesti şi Budeasa.

Sursa text-hotnews.ro
Foto- Mihai N.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

96a4d5e0-9ed7-4b44-9894-8fbebe9cf03e

Bărbat dispărut de la domiciliu

În seara zilei 24 februarie a.c., politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar