Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Accidente rutiere

În localitatea Balilesti, B.A., de 20 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism , nu a adaptat viteza la efectuarea unui viraj stinga, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un vehicul condus regulamentar de A.N., de 41 ani din com. Vladesti.
Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului auto B.A..
Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul B.R.- Câmpulung.

În ziua de 07.08.2013, orele 10.20, pe DN 73 , in localitatea Stilpeni, P.C., de 51 ani, din mun. Câmpulung, in timp ce conducea un autoturism, avind directia de deplasare Câmpulung catre Pitesti, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers catre stinga si a intrat in coliziune cu un motociclu condus din sens opus de P.C.V., de 29 ani din com. Stilpeni, care nu poseda permis de conducere.
Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a lui I.R.V., de 24 ani, din com. Cosesti, pasager pe motociclu.
Conducatorul auto si conducatorul mopedului nu se aflau sub influenta băuturilor alcoolice.
Cercetarile au fost efectuate de politisti din cadrul B.R.- Cimpulung.

În ziua de 07.08.2013, orele 19.00, Politia Mun. Pitesti, a fost sesizata cu privire la faptul ca pe str. Calea Bascovului, din Pitesti, a avut loc un accident rutier.
La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul BR-Pitesti, care au constatat ca P.D., de 54 ani, din Pitesti, in timp ce conducea un autoturism din directia Podul Viilor-N.Balcescu, la efectuarea virajiului la stinga, pentru a intra pe str. Eremia Grigorescu, nu a acordat prioritate de trecere unui vehicul care circula din sens opus, condus de S.M.I., de 40 ani, din accident rezultand vatamarea corporala usoara a acestui conducator auto. Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcolice.
Cercetarile au fost efectuate de politisti din cadrul B.R.-Pitesti.

20 permise de conducere reţinute de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti şi Serviciului Rutier Argeş

In ziua de 07.08 a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au aplicat un număr de 93 sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.180 lei, fiind retinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 18 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.
De asemenea, agenţii Serviciului Rutier Argeş au aplicat 99 sancţiuni contravenţionale în valoare de 15.600 lei, au retinut în vederea suspendării 2 permise de conducere şi au retras 2 certificate de inmatriculare.

Conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 07.08.2013, in jurul orei 10.45, pe str. Costache Negri din municipiul Pitesti, B.F., de 44 ani, din Topoloveni, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice (0,56 mg/l).
In cauza s-a intocmit dosar penal conf. art.87/1, din OUG 195/2002R.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar