Acasă / EVENIMENT / Activităţi pentru combaterea furtului de material lemnos

Activităţi pentru combaterea furtului de material lemnos

Agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au depistat pe S.I.M., de 34 de ani, din com. Merişani, in timp ce transporta cantitatea de 2,5 m.c. lemn foc specia fag, cu o autoutilitara pe DN 7C, fără documente legale. A fost sanctionat contraventional conf. Legii 171/2010 cu amenda in valoare de 2000 lei iar materialul lemnos a fost ridicat in vederea confiscarii si predat O.S.Pitesti. 

Poliţiştii Secţiei 16 Valea Mare Pravăţ împreună cu organele silvice din cadrul OS Păpuşa Rucăr şi OS Câmpulung i-au depistat pe : R.C., de 27 ani, R.G. de 19 ani, G.F.R., de 25 ani, O.A.A., de 26 ani şi R.P.A., de 29 ani, toţi din com. Valea Mare Pravăţ, jud. Argeş, care au tăiat un număr de trei arbori esenţă fag, nemarcaţi din fondul forestier aflat în paza OS Câmpulung. Materialul lemnos în volum de 9 mc a fost ridicat şi predat în custodia OS Câmpulung , împotriva persoanelor depistate fiind întocmit dosar penal conf. art. 108 Cod Silvic. 

Totodată, au  depistat pe  F.M.C. de 22 ani, F.S.F. de 21 ani şi R.C., de 26 ani, toti din comuna Valea Mare Pravat, sat Gura Pravat, judetul Arges catre transportau cu atelajele hipo material lemnos esenta fag in volum total de 0,700 m.c. fara documente de provenienta. Au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totala de 6000 lei conf. Legii 171/2010 si a fost confiscata  cantitatea de 0.700 m.c. material lemnos esenta fag predata O.S. Papusa-Rucar.

 

De asemenea, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 13 Rucăr au depistat pe O.S.G. de 25 ani, din com. Valea Mare Pravăţ, jud. Argeş, care a tăiat ilegal sase arbori esenta fag din pădurea Obştii Moşnenilor Dragosloveni, R.I., de 32 ani, din com. Valea Mare Pravăţ, jud. Argeş, care a tăiat ilegal cinci arbori esenta fag din pădurea Obştii Moşnenilor Dragosloveni. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional conf. Legii 171/2010 cu amendă în valoare totala de 1600 lei, iar materialul lemnos in volum de 0,400 m.c. a fost confiscat şi predat la O.S.P. Dragoslavele.

 

M.N

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Conduceau-cu-viteză-excesivă

Vitezomanii, potoliţi de poliţişti. “Zburau” pe şosele cu peste 131 km/h

Depistați de polițiști conduicând cu viteză excesivă În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii Formațiunii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar