Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Accidente rutiere

Pe str. Carpenului, din mun. Piteşti, D.I., de 48 ani, din com. Bascov, jud.Argeş, în timp ce conducea o autoutilitara, a accidentat grav un minor in varsta de 6 ani, din mun. Piteşti, care fiind nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările au fost efectuate de politistii Biroului Rutier Piteşti.

Pe raza comunei Maracineni, C.S., de 45 ani, din mun. Pitesti, in timp ce conducea un autoturism din directia str. Argeselu catre mun. Pitesti, la intrersectia cu DN 73, nu a respectat semnificatia indicatorului “Cedeaza Trecerea” si a intrat in coliziune cu un vehicul condus regulamentar de catre B.S., de 59 ani, din mun. Pitesti.
Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului auto, B.S., cat si a lui S.R.A., de 49 ani, din mun. Pitesti, pasager dreapta fata in vehicul.
Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

În ziua de 12.08.2013, orele 14.20, pe b-dul Nicolae Bălcescu, din mun. Pitesti, P.F., din com. Ştefan cel Mare, în timp ce conducea un autoturism din direcţia centru mun. Pitesti, către com. Bascov, nu a păstrat o distanţă corespunzatoare in mers intrand in coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar in fata sa de catre D.M., de 42 ani, din mun. Piteşti.
Din accident a rezultat vătămarea corporal uşoară a lui N.M.O. si N.V.F., din mun. Pitesti, ambii pasageri în autoturismul condus de D.M..
Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa bauturilor alcoolice.

Infracţiuni rutiere
S.M.C., de 32 de ani, din com. Bascov, a fost depistat de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş conducand un autoturism, avand o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur in aerul expirat.
In cauza s-a intocmit dosar penal conf. art. 87/1 din O.U.G.195/02R.

De asemenea, a fost depistat D.M., din Bucuresti, in timp ce conducea un autovehicul avand permisul de conducere suspendat. In cauza s-a intocmit dosar penal conf. art. 86/2 din O.U.G.195/2002R.

Agenţii Biroului Rutier Curtea de Argeş au identificat pe P.S.C., de 23, ani din Curtea de Argeş, care a condus un autoturism pe str. Marina din localitate, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 86 alin.1 din O.U.G. 195/2002R.

Activităţi ale agenţilor Posturilor de Poliţie Boţeşti şi Dobreşti
În ziua de 12.08.2013, poliţiştii Postului de Poliţie Boţeşti, impreuna cu cei ai Postului de Poliţie Dobreşti, au desfăşurat activităţi pe linia respectării legalităţii producerii de cărbune pe raza com. Boţeşti, ocazie cu care a fost depistat un cazan artizanal pentru arderea cărbunelui (boşcă), funcţionând în interiorul fondului forestier în punctul de pădure „Cetăţuia”.
S-a stabilit că acesta aparţine lui N.C.C., de 33 ani, din com. Boţeşti, sat Boţeşti, faţă de care s-a luat măsura sancţionării contrav. conform art. 9 lit. b din Legea 171/2010, cu amendă în valoare de 2000 lei.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar