Acasă / EVENIMENT / Ştiri de la politie

Ştiri de la politie

Accident usor la Corbeni

În ziua de 22.08.2013, pe D.N. 7C, in localitatea Corbeni, B I de 74 ani, din Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism marca Daewoo Tico din directia Corbeni catre Curtea de Arges, datorita neatentiei a acrosat cu oglinda laterala dreapta, accidentand usor, pe B L-A de 15 ani, din comuna Corbeni, care se deplasa pe partea carosabila, in aceeasi directie.
Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Accident usor in Pitesti

În ziua de 22.08.2013, pe strada Calea Bascov, din Pitesti, D V-Ni de 19 ani, din Pitesti, în timp ce conducea un autoturism marca Renault Symbol, din directia Bascov catre Podul Viilor, a accidentat usor pe B M de 75 ani, din Pitesti, care s-a angajat in traversarea strazii regulamentar, pe marcaj pietonal.
Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Accident usor la Maracineni

În ziua de 22.08.2013, pe D.N. 73, in localitatea Maracineni, S G-M de 44 ani, din comuna Maracineni, in timp ce conducea un autoturism marca Daewoo Matiz, din directia Campulung catre Pitesti, a accidentat usor pe N F-M de 23 ani, din comuna Erbiceni, jud. Iasi, fara ocupatie, care s-a angajat in traversarea drumului regulamentar, pe marcaj pietonal.
Conducatoarea auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu

Incendiu la un service auto din zona CNCD

Foto :Mihai N. Incendiu la o construcție (posibil service) din zona CNCD, municipiul Pitești.Intervin pompierii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar