Acasă / SOCIAL / Ştiri pe scurt de la poliţie

Ştiri pe scurt de la poliţie

Stiri pe scurt de la politieTineri încarceraţi
În ziua de 29 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş şi cei din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, au depistat şi reţinut pe M.Ş.L., de 19 ani şi pe un minor de 17 ani, ambii din oraşul Ştefăneşti, faţă de care Judecătoria Piteşti a dispus internarea într-un centru de detenţie pe o perioadă de 2 ani, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.
Tinerii au fost încarceraţi în Penitenciarul pentru Minori şi Tineri Craiova.

Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri
Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au aplicat 179 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 31.080 de lei conform prevederilor OUG 195/2002R, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 4 permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au depistat un minor, de 16 ani, din municipiul Piteşti in timp ce conducea pe DN 7, în oraşul Ştefăneşti, un autoturism cu număr provizoriu de înmatriculare, fără a deţine permis de conducere.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 şi 335 din Codul Penal.

Persoană bănuită de tâlhărie, reţinută
La data de 29octombrie a.c., Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti l-au identificat pe V.A., de 23 de ani, din Călăraşi, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.
Acesta este bănuit că, în noaptea de 28 spre 29 octombrie a.c., prin violenţă, ar fi sustras unei femei de 41 mai multe bunuri, în timp ce aceasta din urmă se deplasa pe raza comunei Oarja.
Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

Mandat pus în executare de poliţişti
Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti l-au depistat pe Z.C. din comuna Priboieni, urmărit naţional, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
Acesta se sustrăgea executării pedepsei.
Bărbatul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş şi a fost încarcerat la Penitenciarul Colibaşi.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Madalin Voicu Jr si Paula Seling

Paula Seling, invitată la Conferințele Filarmonicii Pitești

Filarmonica Pitești organizează vineri, 23 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, o nouă ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar