Acasă / EVENIMENT / Cinci persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi favorizarea infractorului

Cinci persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi favorizarea infractorului

Poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza oraşului Ştefăneşti, pentru probarea activităţii infracţionale a cinci persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi favorizarea infractorului.

Marti 27 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat o percheziţie domiciliară în oraşul Ştefăneşti, la domiciliul unei persoane fizice.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru probarea activităţii infracţionale a cinci persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi favorizarea infractorului.

Persoanele sunt bănuite că, în cursul anului 2015 ar fi sustras componente auto din trenuri de marfă şi din incinta unei societăţi comerciale.

Cu ocazie percheziţiei au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe componente auto susceptibile a proveni din săvârşirea de infracţiuni.

Valoarea bunurilor identificate este de aproximativ 600.000 de euro.

Reamintim că, la data de 01 septembrie a.c., în cadrul aceluiaşi dosar, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, au mai efectuat 5 percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Mioveni şi Miceşti din judeţul Argeş.

În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor componente auto în valoare de aproximativ 20.000 euro.

În cauză sunt continuate cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Două accidente în Argeș - Băbana și Drăganu

Două accidente în Argeș – Băbana și Drăganu

În aceste momente, pompierii argeșeni au fot solicitați să intervină la două evenimente rutiere produse ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar