Acasă / SOCIAL / Super concert Sandra N,Corina, CRBL, Loredana foc de artificii și spectacol de final

Super concert Sandra N,Corina, CRBL, Loredana foc de artificii și spectacol de final

Argeşenii au fost invitaţi să participe la seria evenimentelor derulate sub egida ediţiei a VII-a a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, care au culminat vineri, cu un recital de excepţie oferit de Sandra N,Corina, CRBL si Loredana.
Spectacolul a debutat cu parada formaţiilor şi interpreţilor care s-au evidenţiat în promovarea culturii populare tradiţionale în anul 2013 pe traseul Teatrul „Al. Davila” – Piaţa Vasile Milea. Consiliul Judeţean Argeş a acordat premiile creatorilor, formaţiilor, interpreţilor care s-au evidenţiat în promovarea culturii tradiţionale în anul 2012, au fost premiaţi si câştigătorii concursurilor: Cea mai frumoasă argeşeancă şi cel mai frumos argeşean, purtători ai costumelor populare de sărbătoare.
Odată cu lăsarea serii pe scena din Piaţa Vasile Milea au urcat Sandra N, Corina,Crbl şi Loredana .În evidenta a ieşit Corina care a avut un succes în rândul adolescenţilor invitândui alături de ea pe scena. Unul dintre cele mai frumoase moment ale serii a fost interpretarea melodiei “Buna seara, iubite” a Loredanei. Mii de telefoane mobile si s-au aprins timp de trei minute iar piaţa întreagă a cântat alături de ea. Loredana Groza a avut ocazia de e apăsa butonul pentru a face o seara magica prin focurile de artificii oferite tuturor piteştenilor sosiţi la concert. După concert, Loredana a stat mai bine de o oră pentru a da autografe miilor de fani care au venit să o vadă .
Neacşu Gabriela

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Simboluri ale primăverii, oferite de polițiști

Simboluri ale primăverii, oferite de polițiști participantelor la traficul rutier

De 1 Martie, polițiștii tuturor structurilor rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar