Acasă / SPORT / Tabăra de animaţie socio – educativă

Tabăra de animaţie socio – educativă

In perioada 2 – 8 august 2014, 14 voluntari ai Centrului de tineret Piteşti, au participat la activitatile proiectuluiEsti tânăr! Implică-te!, finanţat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arges.
Proiectul născut din dorinţa tinerilor de a se întâlni, a interacţiona şi a face schimb de experienţă cu alţi voluntari, a depăşit toate aşteptările.
În cele 6 zile participanţii, alături de tineri din Giurgiu şi Galaţi, au experimentat în Centrul de agrement 2 Mai, numeroase jocuri non-formale, de cunoaştere, de team-building, energizere, ateliere tematice: leadership, autocunoastere, comunicare, public speaking, managementul voluntarilor, teatru forum/ de improvizatie etc.
Proiectul a oferit instrumente suficiente participanţilor pentru a-si îmbogăţi cunoştinţele, implica în proiecte/ activităţi de voluntariat si a consolidat cooperarea între parteneri, astfel încât, pe viitor să fie dezvoltate, în mod efectiv, noi si variate activităţi.
„Pentru majoritatea tinerilor aceasta a fost prima participare într-un proiect de schimb de experienţă pe tema voluntariatului, de exemplu, o participantă a vazut pentru prima data marea”, a declarat d-na Simona Bocanu, coordonatorul voluntarilor argeşeni. Câteva impresii ale participanţilor> O săptămână cu activităţi minunate, Iniţiativă lăudabilă, Schimb de experienţă util, Felicitări, Multumiri, Sperăm să mai participăm şi anul viitor …
„Această tabără a contribuit pentru tinerii participanţi la însuşirea noţiunilor de bază şi metodele de lucru în animaţia socio-educativă, dezvoltarea şi autocunoaşterea personală. Si pentru că proiectul s-a dovedit un succes, ne străduim să găsim soluţii de finanţare şi anul viitor, drept motivare pentru voluntarii care se implică in acţiunile Centrului de Tineret Pitesti”, a concluzionat Adrian Bughiu, Directorul Executiv Adjunct al DJST Arges.
M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

conducere defensivă între polițiștii argeșeni (7)

Competiție de conducere defensivă între polițiștii argeșeni

La ceas aniversar pentru Poliția Română, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar