Acasă / SPORT / Tinerii sportivi din Mioveni au fost premiaţi de Primărie şi de cluburile sportive

Tinerii sportivi din Mioveni au fost premiaţi de Primărie şi de cluburile sportive

Aşa cum erau obişnuiţi la fiecare sfârşit de an, micii sportivi cu performanţe din oraşul Mioveni au fost astăzi premiaţi de Pirmăria şi Consiliul Local Mioveni, precum şi de Clubul Sportiv Mioveni şi Clubul Dacia Mioveni 2012. Copii au primit din partea administraţiei oraşului un pachet cu dulciuri, însă cel mai important, au primit asigurări de la edilul Mioveniului, că administraţia va pune foarte mult accent pe sport şi în anul ce urmează.
„Ne ocupăm de educaţie, ne ocupăm de partea socială şi de ajutorarea bătrânilor, dar trebuie să recunoaştem că sportul face parte din viaţa noastră de zi cu zi, aşa că vom avea grijă de tot ceea ce înseamnă performanţa sportivă” a precizat edilul Ion Georgescu.
Evenimentul a avut loc în Sala de Sport de la Şcoala Gimnazială “Liviu Rebreanu” din Mioveni, aceasta fiind plină de copii cu talent, precum şi de părinţii lor, ceea ce dovedeşte că performanţele oraşului în ceea ce priveşte activitatea sportivă nu sunt deloc de neglijat.

În sala s-au aflat copii de la cluburile de handbal, volei, karate şi chiar şi oină, sportul nostru românesc, acolo unde echipa noastră a dovedit foarte multă ambiţie.

Cristian Toma Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar