Acasă / EVENIMENT / Traversarea nepermisă a costat-o viaţa

Traversarea nepermisă a costat-o viaţa

Accident-rutier Traversarea nepermisă
Traversările prin locuri nepermise, fără o minimă asigurare, continuă să fie una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere cu consecinţe dintre cele mai grave, soldate inclusiv cu pierderi de vieţi omeneşti. Un astfel de eveniment, în urma căruia o femeie a murit, a avut loc luni după-amiază la Davideşti. Culmea e că în ultima perioadă poliţiştii rutieri şi-au intensificat prezenţa în stradă şi au desfăşurat nenumărate acţiuni preventive, însă rezultatul nu este cel aşteptat. Mulţi oameni continuă să traverseze pe unde vor, mai ales în mediul rural unde trecerile pentru pietoni pot fi numărate pe degete
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, George D., în vârstă de 21 de ani, din Vultureşti, circula cu un Volkswagen Passat pe DN 73D dinspre Câmpulung către Mioveni. În timp ce străbătea comuna Davideşti, a accidentat-o extrem de grav pe Elena Ionela P., de 39 de ani, din localitate. Luată pe capotă şi apoi pe parbriz, victima, care era în papuci, a fost lovită de autoturism la mică distanţă de casă şi proiectată pe asfalt. Echipa medicală sosită la faţa locului a început imediat manevrele de resuscitare, dar eforturile au fost zadarnice şi s-a declarat decesul.
Conducătorul auto, care în urma verificării cu etilotestul a rezultat că nu consumase alcool, le-a declarat poliţiştilor că femeia i-a apărut brusc în faţă şi nu a mai putut face nimic pentru evitarea accidentului.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

lovită pe trecerea de pietoni

Femeie lovită pe trecerea de pietoni în Frații Golești

Vineri după-amiază, o femeie a fost lovită de o mașînă în timp ce traversa stradă, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar