Acasă / EVENIMENT / Urmărit de poliţişti zeci de kilometri

Urmărit de poliţişti zeci de kilometri

Un şofer urmărit de poliţişti zeci de kilometri a intrat cu viteză într-un camion, joi, la un blocaj rutier organizat de poliţişti pe DN 65, în localitatea Lunca Corbului, pentru prinderea lui.

„Şoseaua a fost blocată pe ambele sensuri de mers, iar conducătorul auto care era urmărit de colegii noştri din Olt a intrat în coliziune cu ultimul autotren din coloana formată la barajul rutier pe sensul de mers Slatina – Piteşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, inspectorul Mădălin Zamfir, potrivit Agerpres.

În urma impactului, şoferul fugar a fost rănit şi a rămas blocat în maşină, pentru eliberarea lui fiind solicitată intervenţia unul echipaj de descarcerare. „Din primele informaţii, conducătorul auto nu a fost rănit grav. El urmează să fie transportat la spital, pentru evaluarea stării de sănătate”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

La locul producerii accidentului circulaţia se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, până la finalizarea cercetărilor.

L.C Foto – Mihai Neacsu  

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minoră dispărută (1)

Minoră dispărută de la domiciliu

În cursul serii de 16 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliţiei Orașului Mioveni au fost ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar