Acasă / EVENIMENT / Urmărit de poliţişti zeci de kilometri

Urmărit de poliţişti zeci de kilometri

Un şofer urmărit de poliţişti zeci de kilometri a intrat cu viteză într-un camion, joi, la un blocaj rutier organizat de poliţişti pe DN 65, în localitatea Lunca Corbului, pentru prinderea lui.

„Şoseaua a fost blocată pe ambele sensuri de mers, iar conducătorul auto care era urmărit de colegii noştri din Olt a intrat în coliziune cu ultimul autotren din coloana formată la barajul rutier pe sensul de mers Slatina – Piteşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, inspectorul Mădălin Zamfir, potrivit Agerpres.

În urma impactului, şoferul fugar a fost rănit şi a rămas blocat în maşină, pentru eliberarea lui fiind solicitată intervenţia unul echipaj de descarcerare. „Din primele informaţii, conducătorul auto nu a fost rănit grav. El urmează să fie transportat la spital, pentru evaluarea stării de sănătate”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

La locul producerii accidentului circulaţia se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, până la finalizarea cercetărilor.

L.C Foto – Mihai Neacsu  

Despre Administrator

Citeşte şi ...

28-Februarie-Ziua-Protecției-Civile-în-România-10

Exercițiu de alarmare publică, „Miercurea sirenelor”

Miercuri, 28 februarie a.c., la nivel național, cu prilejul împlinirii a 91 de ani de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar