Acasă / EVENIMENT / Vitezomanii, potoliţi de poliţişti. “Zburau” pe şosele cu peste 131 km/h

Vitezomanii, potoliţi de poliţişti. “Zburau” pe şosele cu peste 131 km/h

Depistați de polițiști conduicând cu viteză excesivă

În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii Formațiunii Rutiere Costești au depistat un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DJ 679, pe raza comunei Stolnici, pe un sector de drum cu limita legală de 50 de km/h, unde a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 112 km/h (cu 62 mai mult decât limita legală).
Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

În ziua de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat o femeie de 34 de ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mioveni, pe un tronson de drum cu limita legală de 50 de km/h, unde a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 123 km/h (cu 73 mai mult decât limita legală).
Ca urmare a abaterii, conducătoarea auto a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Conduceau-cu-viteză-excesivă

În ziua de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 27 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, pe un tronson de drum cu limita legală de 50 de km/h, unde a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 131 km/h (cu 81 mai mult decât limita legală).
Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Comemorarea a 20 de ani  Mihăilești, Buzău

Comemorarea a 20 de ani de la tragicul accident din Mihăilești, Buzău

În data de 24 mai 2004, destinul a scris o pagină însângerată a istoriei pompierilor ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar