Acasă / SOCIAL / “Ziua Economistului” şi “Ziua Profesorului Economist”, serbate pentru prima dată la Universitatea din Piteşti

“Ziua Economistului” şi “Ziua Profesorului Economist”, serbate pentru prima dată la Universitatea din Piteşti

Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii din Piteşti a organizat pentru prima dată, evenimentele “Ziua Economistului” şi “Ziua Profesorului Economist“. Scopul acestora este de a promova şi de a marca importanţa învăţământului economic pentru societate, făcându-se o scurtă analiză a viitorului economiştilor şi a profesorilor, după cum precizează decanul facultăţii, lect. univ. dr. Daniela Pârvu.
Acest eveniment a fost şi un prilej prin care, între Facultatea de Ştiinţe Economice şi Inspectoratul Şcolar Judeţean a fost semnat un protocol de colaborare, fiind stabilit un cadru general instituţionalizat pentru transferul de bune practici între cadrele didactice din învăţământul liceal şi învăţământul universitar economic.
Tot cu această ocazie, au fost lansate două competiţii, una pentru elevii liceelor din Municipiul Piteşti, desfăşurată sub tema: „Cariera mea de succes!”, şi una pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice, desfăşurată sub tema: “Vreau să fiu antreprenor!” . Aceste competiţii presupun elaborarea de către elevi şi studenţi a unui eseu, iar la final, câştigătorii vor fi premiaţi cu diplome de excelenţă oferite de Facultatea de Ştiinţe Economice.
Este important de precizat că această facultate numără în jur de 2000 de studenţi, fiind facultatea cu cel mai mare număr de studenţi dintre toate facultăţile componente ale Universităţii din Piteşti.
Cristian Toma

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Fernando Mihalache

Program argentinian și spaniol, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 22 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar