Acasă / EVENIMENT / Gest extrem în faţa Judecătoriei Piteşti

Gest extrem în faţa Judecătoriei Piteşti

După mai bine de 20 de ani de procese, timp în care s-a luptat cu un vecin care încearcă prin diverse subterfugii să îi ia casa şi terenul pe care le-a moştenit de la părinţi, Adriana Sprîncenea, 57 de ani, din Moşoaia, şi-a tăiat venele de la mînă. Jandarmii care asigurau măsuri de ordine la Judecătoria Piteşti, au observat pe treptele instituţiei o persoană , agitată, care avea asupra sa un obiect tăietor. Faţă de cele constatate, necunoscând-i intenţiile, jandarmii au luat măsura imobilizării acesteia, deposedând-o totodată de obiectul tăietor.
Având în vedere faptul că femeia era agitată şi prezenta unele excoriaţii la nivelul membrelor superioare, jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj S.M.U.R.D. pentru a-i acorda asistenţă de specialitate.
Din discuţiile purtate de jandarmi cu persoana în cauză a reieşit faptul că aceasta e foarte nemulţumită de soluţiile pronunţate în defavoarea dumneaei în cadrul unui proces civil aflat pe rolul Judecătoriei Piteşti., a declarat Liviu Sîia, purtător de cuvînt IJJ Argeş.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu casă comuna Popești (4)

Incendiu la o casă în comuna Popești, sat Purcăreni

În urmă cu puțin timp a fost sesizat un incendiu la o casă în comuna ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar