Acasă / EVENIMENT / 10 suspecţi de furt calificat din comuna Teiu

10 suspecţi de furt calificat din comuna Teiu

Un număr de 12 persoane din comuna Teiu, judeţul Argeş sunt suspectaţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat, şantaj, tăinuire, violare de domiciliu, favorizarea infractorului, precum şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă de către IPJ Argeş. 10 dintre aceste persoane au fost reţinute, ieri, de către Poliţia comunei Teiu, urmând ca astăzi să fie duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, pentru prelungirea mandatului de arestare.
În perioada 10 – 31 octombrie 2012, suspecţii ar fi sustras bunuri, precum şi motorină din autotirurile şi autovehiculele parcate pe raza municipiului Piteşti sau în benzinăriile de pe autostrada Piteşti – Bucureşti.
Ulterior, suspecţii ar fi ameninţat mai mulţi martori, încercând să îi intimideze, pentru ca aceştia să depună mărturie mincinoasă în faţa instanţelor judecătoreşti.
Pentru ceilalţi doi suspecţi, s-a dispus cercetarea în libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului.
Cristian Toma Foto : Mihai Neacsu

_mandat _topoloveni   _mandat _topoloveni (3)     _mandat _topoloveni (8)    _mandat _topoloveni (12)    _mandat _topoloveni (16)     _mandat _topoloveni (21)

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minoră dispărută (1)

Minoră dispărută de la domiciliu

În cursul serii de 16 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliţiei Orașului Mioveni au fost ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar