Acasă / SPORT / A XI- a ediție jubiliară a Turneului Internațional Masculin de Tenis “Trofeul Consiliului Județean Argeș”

A XI- a ediție jubiliară a Turneului Internațional Masculin de Tenis “Trofeul Consiliului Județean Argeș”

Consiliul Județean Argeș, în parteneriat cu Federația Română de Tenis și Baza sportivă Star Arena din Bascov, organizează, în perioada 07 – 12.07.2014, a XI – a ediție a Turneului Internațional Masculin de Tenis ,,Trofeul Consiliului Județean Argeș”, dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari.
Acest eveniment sportiv, unul dintre cele mai importante ale județului, este organizat de Tenis Club AS și se bucură de participarea a peste 100 de sportivi seniori din Italia, Cehia, Franța, Columbia, Portugalia, Elveția, Slovacia și România, înscriși pentru probele de simplu și dublu.
Menționăm că, pe tabloul de calificări, sunt 4 jucători piteșteni, iar pe tabloul principal va juca sportivul argeșean Dumitru Vlad.
Turneul de tenis ,,Trofeul Consiliului Județean Argeș” face parte din calendarul circuitelor de seniori al Federației Internaționale de Tenis (ITF) care se desfășoară în România sub denumirea de Circuitul FRT PRO.
În funcție de faza la care au acces în competiție, jucătorii primesc bani și puncte ATP care-i ajută să-și îmbunătățească nivelul în ierarhia mondială.
Competiția organizată de Tenis Club AS, la baza sportivă „Star Arena” din Bascov are intrarea liberă.
Programul zilnic al turneului se poate viziona pe site- ul www.tournament.tcas.to.

Director turneu,
Prof. Gabriel Săndulescu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar