Acasă / EVENIMENT / Accident rutier grav pe DN 65B, zona Metro ! Pasager decedat!

Accident rutier grav pe DN 65B, zona Metro ! Pasager decedat!

Im acesta dimineață un accident rutier grav, s-a produs în zona Metro, în care sunt implicate un camion și un autoturism. Posibil două victime, dintre care una încarcerată.
Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD.Două victime: un bărbat extras de către pompieri se află în stop cardio-respirator, și un alt bărbat cu leziuni în zona feței.Bărbatul aflat în stop cardio-respirator era pasager în autoturism. Pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.
Celălalt bărbat este șoferul autoturismului și este în vârstă de 21 de ani. Acesta a fost preluat de către unul dintre echipajele SMURD și este transportat la spital. Trafic îngreunat (afectat parțial de autovehiculele implicate, scurgeri de combustibil pe partea carosabilă). Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Pitești, ce condicea un autoturism pe DN 65B, din direcția Autostrada A1 spre Pitești, efectuând transport de persoane, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în condițiile schimbării direcției de deplasare prin viraj la stânga, spre Drumul 23 din Comună Bradu, a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier – TIR, condus din direcția Pitești spre Autostrada A1, de către un bărbat de 49 de ani, din comună Breasta, județul Dolj. Din păcate, în urmă evenimentului rutier a rezultat decesul pasagerului spate din autoturism, respectiv bărbat de 47 de ani, din Pitești. De asemenea, conducătorul autoturismului a suferit leziuni.
Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool”,informează IPJ Argeș. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furau-lemne-din-pădure

Combatere a delictelor silvice desfășurate în ultima săptămână

În perioada 26 februarie – 03 martie a.c., echipe formate din polițiști argeșeni și specialiști ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar