Acasă / EVENIMENT / Au furat telefoane şi au ajuns în arest

Au furat telefoane şi au ajuns în arest

furat-telefon
Doi bărbaţi au ajuns în arest după ce au furat telefoane mobile.
Astfel, polițiștii din cadrul Secției 1 Pitești, supravegheaţi de procuror, au continuat cercetările într-un dosar penal privind comiterea infracţiunii de furt și au încătuşat un bărbat. Acesta este Aurel L., de 37 de ani, din Bradu.
Din verificări a rezultat că, în ziua de 27 septembrie, individul a sustras telefonul mobil al unei persoane care se afla într-un magazin din centrul Piteştiului. Cel în cauză a fost identificat ieri, iar prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei păgubite. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
La rândul lor, polițiștii de investigaţii criminale de la Secți 4 Pitești, sub supravegherea unui procuror, au continuat cercetările tot într-un dosar penal de furt calificat, și au reținut un bărbat. Este vorba despre Andrei V., de 27 de ani, din municipiu.
Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 14 august, suspectul, care se afla la o petrecere, a sustras un telefon mobil profitând de neatenția unui invitat. De asemenea, în ziua de 10 septembrie, în timp ce se afla în locuința sa, a sustras telefonul mobil aparţinând unui amic care venise să-l viziteze.
Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale și al specialiștilor Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat, ieri, două percheziții la locuințele împricinatului, ocazie cu care găsite și ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie.
După audieri, în urma administrării probatoriului bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca şi el să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

lovită pe trecerea de pietoni

Femeie lovită pe trecerea de pietoni în Frații Golești

Vineri după-amiază, o femeie a fost lovită de o mașînă în timp ce traversa stradă, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar