Acasă / EVENIMENT / Autorul unei infracţiuni de tâlhărie ,identificat de către poliţişti

Autorul unei infracţiuni de tâlhărie ,identificat de către poliţişti

În ziua de 24.03.2014, orele 21.50, Poliţia Costeşti a fost sesizată telefonic de către vânzătoarea unei societăţi de pariuri sportive din orasul Costeşti, jud. Argeş, despre săvârşirea unei infracţiuni de tîlhărie în incinta societăţii.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Oraşului Costeşti, care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat cu faţa acoperită a intrat în sala de jocuri şi a ameninţat cu un cuţit o angajata a societăţii, iar dintr-un sertar a luat o suma de bani, după care a fugit.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, la scurt timp, a fost identificat autorul faptei în persoana lui S.C.P., de 24 ani, din Costeşti, jud. Argeş, care prin ameninţarea cu un cuţit a deposedat-o pe vânzătoarea societăţii de suma de 2.490 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar faţă de autor s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infarcţiunii de tîlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 233 CP.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism răsturnat pe A1, km 96, sensul spre București

Autoturism răsturnat pe A1, km 96, sensul spre București

În cursul nopții, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Bradu au intervenit la un accident ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar