Acasă / EVENIMENT / Autorul unei infracţiuni de tâlhărie ,identificat de către poliţişti

Autorul unei infracţiuni de tâlhărie ,identificat de către poliţişti

În ziua de 24.03.2014, orele 21.50, Poliţia Costeşti a fost sesizată telefonic de către vânzătoarea unei societăţi de pariuri sportive din orasul Costeşti, jud. Argeş, despre săvârşirea unei infracţiuni de tîlhărie în incinta societăţii.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Oraşului Costeşti, care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat cu faţa acoperită a intrat în sala de jocuri şi a ameninţat cu un cuţit o angajata a societăţii, iar dintr-un sertar a luat o suma de bani, după care a fugit.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, la scurt timp, a fost identificat autorul faptei în persoana lui S.C.P., de 24 ani, din Costeşti, jud. Argeş, care prin ameninţarea cu un cuţit a deposedat-o pe vânzătoarea societăţii de suma de 2.490 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar faţă de autor s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infarcţiunii de tîlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 233 CP.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

înşelăciune

A oferit la schimb o dubiţă închiriată

În ziua de 27 septembrie, poliţiştii Secţiei 2 Piteşti, supravegheaţi de un procuror, au finalizat ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar