Acasă / SPORT / Jucătorii de la CS Mioveni, în vacanţă

Jucătorii de la CS Mioveni, în vacanţă

În timp ce în această perioadă câteva echipe din seria a doua dispută jocuri de verificare, în ciuda faptului că prima parte a campionatului s-a terminat, fotbaliştii echipei CS Mioveni se află în vacanţă. Adevărul este că la cât de multe isprăvi au făcut galben-verzii pe teren în această ediţie de campionat au mare nevoie de relaxare… Jucătorii au intrat în vacanţă imediat după partida din etapa a 14-a cu FC Bihor, urmând să revină la antrenamente pe 8 ianuarie. Nu ştim cât de darnic a fost Moş Nicolae anul acesta cu elevii lui Ion Moldovan, dar ştim ce reuşite au avut aceştia pe teren în ultimele luni. Sunt pe locul 9 în campionat şi au o linie de clasament dezamăgitoare, deloc în concordanţă cu aşteptările conducătorilor: 14 4 5 5 14-16 -2 17 puncte. Proverbul „După faptă şi răsplată” se potriveşte perfect elevilor lui Moldovan, dacă ne gândim că aceştia se află în urmă cu două salarii.
În urmă cu câteva zile, antrenorul principal al echipei, Ion Moldovan, s-a întâlnit cu elevii săi cărora le-a comunicat programul de pregătire în vacanţă.
Nu avem niciun dubiu că toţi jucătorii vor avea o formă fizică de invidiat la reunirea lotului, mai ales că îi aşteaptă un retur de foc, iar stângăciile comise în prima parte a sezonului s-ar putea să-i coste foarte scump.

M.C

Despre Administrator

Citeşte şi ...

conducere defensivă între polițiștii argeșeni (7)

Competiție de conducere defensivă între polițiștii argeșeni

La ceas aniversar pentru Poliția Română, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar