Acasă / SPORT / BCM Piteşti, eşec la 20 de puncte diferenţă

BCM Piteşti, eşec la 20 de puncte diferenţă

BCM-U Piteşti a pierdut confruntarea cu CSU Atlassib Sibiu, cu scorul de 91-71 (26-19, 16-19, 25-16, 24-17).
Sibiul a dominat jocul în primul sfert şi a terminat după zece minute în avantaj, scor 26-19. Elevii lui Şapera au avut o revenire de orgoliu în sfertul doi şi au reuşit să remonteze din diferenţă, tabela arătând la pauza mare un avantaj fragil pentru CSU Sibiu, scor 42-38. De la vestiare s-au întors parcă alte echipe. Gazdele au făcut spectacol, în timp ce oaspeţii nu s-au mai regăsit. La gazde a evoluat Octavian Popa Calotă, fost jucător la Piteşti până în sezonul trecut. În runda următoare, BCM-U Piteşti va juca pe teren propriu în faţa BC Timba Timişoara.

Barro, al doilea double-double
Jucătorul oaspeţilor, Ousmane Barro a realizat cel de-al doilea double-double în echipamentul formaţiei BCM-U Piteşti. În 27:49 minute de joc, conform totalbaschet.ro Barro a avut 6/11 la aruncările de două puncte şi 2/2 la linia de pedeapsă, pentru un total de 14 puncte. El a adăugat 11 recuperări, 2 pase decisive, un capac, o intercepţie şi 3 posesii pierdute, pentru un indice de 21 la eficienţă. Pentru baschetbalist, aceasta este cea mai bună evoluţie de la startul sezonului.

„Am intrat moi după pauză”
După joc, Hristu Şapera, antrenorul principal al argeşenilor a spus: „A fost un joc greu, un meci normal de campionat, împotriva unui adversar dificil, care se află într-o formă foarte bună în acest sezon. Am jucat aşa cum trebuie doar o parte de meci, după care am comis greşeli, mai ales în defensivă. O victorie meritată a Sibiului şi o înfrângere care nu ştiu dacă ne va costa pe noi atât de mult, dar clar era un moment bun al nostru. Am avut posibilitatea de a lega nişte victorii şi am scăpat această oportunitate. Am intrat un pic moi după pauză, cred că Sibiul a fost foarte montat, au jucat foarte dur, foarte agresiv şi noi nu am răspuns la fel. Noi suntem o echipă muncitoare, o echipă care trebuie să se bată atât fizic cât şi psihic şi în orice moment al jocului când nu facem acest lucru, ne costă. Nu am putut opri anumiţi jucători ai Sibiului. Este adevărat că sunt jucători foarte buni şi că sunt într-o formă foarte bună în acest moment. Este un campionat imprevizibil, au fost rezultate contradictorii şi nu poţi spune că există o favorită certă chiar şi la câştigarea campionatului sau nu există nicio favorită certă în niciun meci. Aşa cum am mai spus-o, Sibiul este surpriza acestui campionat şi se pare că ei joacă foarte bine. Orice meci este deschis oricărui rezultat şi cred că în continuare va fi un campionat foarte dur”.

Sursa text : totalbaschet.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar