Acasă / SPORT / Calcule pentru play-off

Calcule pentru play-off

Luni a avut loc meciul restant din cadrul etapei cu numărul 23 al Ligii Naţionale de baschet între Timba Timişoara şi BCM-U Piteşti. Elevii lui Hristu Şapera au avut o misiune facilă, învingând fără probleme formaţia de pe Bega cu 93-68.
La finalul jocului, antrenorul principal al echipei piteştene, Hristu Şapera, a dat dovadă de fairplay felicitând echipa gazdă pentru jocul făcut: „Sincer să fiu îmi place Timba, este o echipă care s-a luptat curajos în ultimele partide, joacă de plăcere şi asta se vede prin evoluţiile lor. Au făcut o figură frumoasă în acest sezon, mai ales în partea a doua a campionatului. Meciul a început destul de echilibrat, însă noi ne-am motivat mai bine în partea a doua. La pauză nu a trebuit să le spun nimic, important pentru noi era să ne consolidăm victoria şi să evităm vreo accidentare”.
Statistică
BCM-U Piteşti (9 marcatori/11 jucători): Durkovic 16p (10 recuperări), Sinadinovic 14p (6 recuperări) – 35 minute, Ulmer 12p (10 rec.), Barac 12p, Tutt 10p, Corpodean 10p, Neguţ 9p – 5 greşeli personale, Barro 6p (11 rec.), Orbeanu 4p.
Staţionează pe locul 6
În urma acestui meci, BCM-U Piteşti a rămas pe locul şase în clasament fără emoţii că ar pierde play-off-ul. Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat piteştenii îşi fac calcule cu cine ar urma să pice în prima rundă a play-off-ului, însă totul depinde de partida restantă dintre Gaz Metan Mediaş şi U Mobitelco Cluj. În cazul unei victorii a gazdelor, formaţia din Piteşti ar avea mari şanse să termine pe locul cinci în clasament, iar adversarul din play-off să fie BC Mureş Tg. Mureş. În cazul în care clujenii se vor impune la Mediaş, atunci elevii lui Hristu Şapera vor termina sezonul mai mult ca sigur pe locul şase, iar adversarul în play-off va fi CSU Atlassib Sibiu.

Monica C. Foto- Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

conducere defensivă între polițiștii argeșeni (7)

Competiție de conducere defensivă între polițiștii argeșeni

La ceas aniversar pentru Poliția Română, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar