Acasă / SOCIAL / Concert Antonia la Euromall

Concert Antonia la Euromall

Euromall deschide sezonul de toamnă al cumpărăturilor cu o zi magică a reducerilor! Sâmbătă, 14 septembrie, magazinele din incinta centrului comercial Euromall îşi aşteaptă clienţii cu discounturi record şi megadistracţie.
Euromall Piteşti pune punct sezonului estival cu o zi întreagă de reduceri la colecţiile de vară. Pe parcursul întregii zile de sâmbătă, între orele 10 şi 22, argeşenii pot să îşi completeze garderoba cu ţinute de vară la preţuri extrem de mici. Mai mult, unele magazine vin cu reduceri şi la noile colecţii de toamnă-iarnă, ocazie excelentă pentru clienţii Euromall de a-şi achiziţiona produse vestimentare, încălţăminte şi accesorii în ton cu ultimele tendinţe în materie de modă.
Centrul comercial redeschide un nou sezon de distracţie cu un superconcert. Pe lângă maratonul cumpărăturilor la superpreţuri, sâmbătă, 14 septembrie, Euromall oferă clienţilor săi un senzaţional spectacol cu frumoasa Antonia. Începând cu ora 19, atmosfera în Euromall devine incendiară, senzuala Antonia promiţând un concert din care nu vor lipsi celebrele sale hituri „Marabou”, „Jameia” sau „Morena”.
Dan Badea

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Filarmonica Pitești

De Simfonia Lalelelor, Iana Novac și Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar

Filarmonica Pitești organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar