Acasă / SOCIAL / Concert Antonia la Euromall

Concert Antonia la Euromall

Euromall deschide sezonul de toamnă al cumpărăturilor cu o zi magică a reducerilor! Sâmbătă, 14 septembrie, magazinele din incinta centrului comercial Euromall îşi aşteaptă clienţii cu discounturi record şi megadistracţie.
Euromall Piteşti pune punct sezonului estival cu o zi întreagă de reduceri la colecţiile de vară. Pe parcursul întregii zile de sâmbătă, între orele 10 şi 22, argeşenii pot să îşi completeze garderoba cu ţinute de vară la preţuri extrem de mici. Mai mult, unele magazine vin cu reduceri şi la noile colecţii de toamnă-iarnă, ocazie excelentă pentru clienţii Euromall de a-şi achiziţiona produse vestimentare, încălţăminte şi accesorii în ton cu ultimele tendinţe în materie de modă.
Centrul comercial redeschide un nou sezon de distracţie cu un superconcert. Pe lângă maratonul cumpărăturilor la superpreţuri, sâmbătă, 14 septembrie, Euromall oferă clienţilor săi un senzaţional spectacol cu frumoasa Antonia. Începând cu ora 19, atmosfera în Euromall devine incendiară, senzuala Antonia promiţând un concert din care nu vor lipsi celebrele sale hituri „Marabou”, „Jameia” sau „Morena”.
Dan Badea

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

controale ISU

25 de controale și sancțiuni în cuantum de 302.500 lei, aplicate de inspectorii de prevenire argeșeni

În intervalul 12 – 18 februarie 2024, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat, în județul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar