Acasă / SPORT / CS Mioveni are meci greu în Bănie

CS Mioveni are meci greu în Bănie

CS Mioveni

Divizionara de fotbal CS Mioveni se pregăteşte să dea piept cu liderul play-off-ului, FC U Craiova, în prima etapă a returului acestei faze. Meciul este programat în Bănie, mâine, de la ora 20. Ambele echipe sunt neînvinse în play-off şi luptă pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. Combatantele vin după rezultate de egalitate înregistrate în runda precedentă. FC U Craiova a remizat cu Dunărea Călăraşi, în deplasare, scor 1-1, în timp ce gruparea din Mioveni a avut meci dificil tot departe de casă, dar la Rapid Bucureşti, scorul final fiind 1-1. Înaintea partidei, U Craiova 1948 SA are 46 de puncte şi se menţine pe locul 1, iar CS Mioveni se află pe locul 3, cu 42 de puncte. În partida tur, disputată la Mioveni, cele două echipe au terminat nedecis, 0-0.

Alexancdru Pelici, antrenorul principal al echipei CS Mioveni, şi Eugen Trică, tehnicianul oltenilor, se aşteaptă la o confruntare grea, pe muchie d ecuşit, deschisă oricărui rezultat. ” Gruparea din Mioveni este maşinărie de fotbal. Deja a marcat zece goluri. Este o echipă bună şi solidă. Trebuie să intră pe teren şi să ne impunem. Eu am spus-o dinainte: se va juca până în ultima etapă. Meciul va fi greu, încrâncenat, deschis oricărui rezultat”, a spus Trică.

De partea cealaltă, principalul argeşenilor a spus: „Venim după un joc greu, cu Rapidul, şi ne aşteaptă altul la fel. Se va juca până în ultimul minut. Este bine că am plecat neînvinşi din Giuleşti şi continuăm lupta. Rămânem în cărţi şi pentru locul 2. Mergem al Craiova încrezători că putem scoate un rezultat pozitiv. Va fi foarte greu meciul, întâlnim liderul”.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

FC Argeș a început pregătirea pentru noul sezon (20)

Pițian și Dumitrașcu, noii vulturi alb-violeți

FC Argeș a început pregătirea pentru noul sezon. După o vacanță de trei săptămâni, FC ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar