Acasă / SPORT / CS Mioveni trece Oltul să-şi ia revanşa!

CS Mioveni trece Oltul să-şi ia revanşa!

Deşi este număr predestinat ghinionului, oficialii de la CS Mioveni speră ca etapa cu numărul 13 din cadrul seriei a doua să fie cu noroc pentru favoriţii lor care mâine vor evolua în deplasare contra FC Olt Slatina. Stările de spirit în ambele tabere sunt diferite. În timp ce gazdele vin după un eşec suferit în etapa precedentă la Vâlcea, elevii lui Ion Moldovan au un moral destul de bun după succesul în faţa „lanternei roşii” Minerul Motru.
Antrenorul principal al echipei CS Mioveni, Ion Moldovan, a prefaţat jocul pe care elevii săi îl vor susţine mâine, de la ora 11, declarând: „Ne aşteaptă la Slatina un meci în care va trebui să recuperăm cele trei puncte pierdute în turul campionatului. Mă bucură că echipa începe să prindă turaţie, ceea ce mă face să cred că vom aborda partida cu dorinţa extraordinară de a învinge. Un succes înseamnă trei puncte în plus, precum şi o datorie morală. Şi mă refer la datoria de a recupera cele trei puncte pierdute de noi în tur. Suntem datori să le luăm, aşa cum le-am cedat uşor atunci. Este un meci al orgoliilor. Jucătorii trebuie să facă ceea ce nu au făcut în turul campionatului. Am vorbit cu ei şi este orgoliul lor în joc”. În tur, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale, FC Olt Slatina s-a impus cu scorul de 1-0.
Etapa a XIII-a mai programează jocurile: FC Bihor Oradea – CSM Râmnicu-Vâlcea, Minerul Motru – Gloria Bistriţa, Olimpia Satu-Mare – Metalul Reşiţa, CS Universitatea Craiova – FC Universitatea Craiova şi ASA Târgu-Mureş – UTA.

Monica Cristea Foto ; Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar