Acasă / SPORT / HC Argeş merge la Sebeş doar cu gândul victoriei

HC Argeş merge la Sebeş doar cu gândul victoriei

Echipa Handbal Club Argeş traversează o perioadă fastă din punct de vedere sportiv. În opt etape de campionat disputate până acum, argeşenii au şapte victorii şi doar un eşec, acela suferit în faţa liderului la zi CSM Oradea. Actualmente, HC Argeş ocupă poziţia a doua în clasamentul ligii secunde, cu 21 de puncte. Însă, pentru echipa de handbal masculin a judeţului duminică este o zi cu totul şi cu totul specială. Elevii pregătiţi de Titel Răduţă vor juca în deplasare, de la ora 18, împotriva echipei ce se află pe poziţia a treia, la egalitate de puncte cu ei, HC Voinţa Sabin Due Sebeş. Această formaţie deja şi-a anunţat intenţia de a promova pe prima scenă a handbalului românesc. Rămâne de văzut dacă va fi aşa, deoarece, din punct de vedere valoric, în acest moment CSM Oradea are cel mai puternic lot din serie.
„Să trateze serios disputa”
Antrenorul principal al echipei HC Argeş, Titel Răduţă, priveşte cu optimism duelul de la Sebeş şi speră într-o victorie a elevilor săi, intenţia fiind aceea de consolidare a poziţiei a doua în clasament. Ieri, acesta ne-a declarat: „Ne aşteaptă un joc foarte greu, cei din Sebeş având în lot patru jucători care au promovat în urmă cu trei sezoane cu Turda în Liga Naţională, ceea ce spune multe. Eu sper ca băieţii noştri să se mobilizeze şi să trateze foarte serios disputa, pentru că numai aşa ne putem întoarce cu o victorie. Un succes ne va detaşa în clasament, ceea ce ne-ar da linişte şi mari speranţe pentru viitor. Mai avem încă două etape după aceea şi apoi se termină turul de campionat. Intenţia noastră este de a ne clasa la jumătatea sezonului pe locul 2″.
La argeşeni sunt deocamdată incerţi Mărgărit şi Mihalache. Delegaţia echipei HC Argeş va pleca spre Sebeş chiar în dimineaţa partidei.
După jocul de duminică, următoarea partidă de campionat pentru HC Argeş se va disputa pe 8 decembrie, tot în deplasare, dar de această dată în faţa echipei CSŞ Sighişoara, pentru ca în ultimul joc al turului să primească acasă vizita echipei Universitatea Cluj, întâlnirea urmând a avea loc duminică, 15 decembrie.

Monica Cristea Foto: Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

conducere defensivă între polițiștii argeșeni (7)

Competiție de conducere defensivă între polițiștii argeșeni

La ceas aniversar pentru Poliția Română, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar