Acasă / SOCIAL / De Halloween, distracţie şi ,,groază” la Euromall

De Halloween, distracţie şi ,,groază” la Euromall

Euromall Piteşti ţi-a pregătit un weekend înfricoşător de… distractiv, cu două zile de Halloween Party. Seara de sâmbătă este rezervată adulţilor, iar pentru cei mici centrul comercial a pregătit o petrecere specială duminică după-amiază.
Concert exploziv cu Anda Adam
Pe 26 şi 27 octombrie, Euromall invită argeşenii la Halloween Party. Sâmbătă, la Euromall spiritele rele sunt alungate cu ajutorul bunei-dispoziţii, centrul comercial oferind clienţilor săi un superconcert incendiar cu vulcanica Anda Adam. Aflată într-un vârf de formă al carierei şi fiind una dintre cele mai senzuale vedete din muzica românească, Anda Adam promite publicului argeşean un spectacol exploziv, cântăreaţa fiind renumită pentru faptul că atunci când urcă pe scenă face show. La Euromall, spectacolul oferit de energica interpretă va începe sâmbătă, de la ora 19.
Dacă e Halloween, să fie carnaval!
Duminică este rândul celor mici să se bucure de surprizele pregătite de Euromall Piteşti. Centrul comercial îi aşteaptă pe copii în „Ţara Baloanelor de Săpun”, Euromall organizând pentru ei o petrecere specială, plină de surprize, care cu siguranţă îi va încânta pe cei mici. Şi dacă-i petrecere de Halloween, atunci să fie carnaval! Dacă vreţi să le oferiţi copiilor şi nepoţilor o după-amiază de neuitat, veniţi cu ei duminică după ora 17.00 la Euromall, unde micuţii sunt aşteptaţi costumaţi în eroii lor preferaţi sau deghizaţi în cele mai înfricoşătoare personaje. Cei mici vor avea parte de o petrecere de speriat, cu jocuri înfricoşător de distractive şi un spectacol uimitor cu baloane uriaşe de săpun. O fotografie, pentru veşnicie – toţi copiii vor avea ocazia să facă poze în interiorul unui balon de săpun gigantic şi, în plus, vor primi cadou măşti cu personaje îndrăgite.
Cumpărăturile la Euromall îşi aduc bonuri de benzină
La Euromall Piteşti distracţia face casă bună cu pasiunea pentru shopping. Puteţi profita de orele petrecute la centrul comercial pentru a da o raită prin magazinele din incinta Euromall, care vă aşteaptă cu cele mai noi colecţii. În plus, cumpărăturile se lasă şi cu premii, pentru că Euromall face plinul de benzină clienţilor săi. Până pe 8 noiembrie, cumpărăturile de minim 150 de lei efectuate de luni până vineri în magazinele din incinta centrului comercial îţi aduc pe loc bonuri de combustibil.
Dan Badea

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Fernando Mihalache

Program argentinian și spaniol, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 22 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar