Acasă / EVENIMENT / Drum asfaltat

Drum asfaltat

Un alt drum județean important a fost asfaltat. Zilele acestea au fost încheiate lucrările de modernizare și asfaltare a DJ 703 Morărești – Cuca, în lungime de 9,72 km.
Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, împreună cu directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș, Alina Nicolau, au făcut astăzi o vizită în teren.
„Este o lucrare foarte importantă pentru județ și pentru Consiliul Județean. Un drum de 9,7 kilometri, lucrare finanțată în totalitate de la bugetul CJ Argeș, executată prin regia noastră de drumuri. Această lucrare se încadrează în strategia pe care o avem, de a moderniza drumurile județene care fac legătura cu județele vecine. Ne dorim să legăm județul de celelalte județe. Acest drum poate fi oricând o sursă alternativă la drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea. Acum se poate ajunge pe acest drum în județul Vâlcea în condiții de trafic foarte bune. În luna octombrie am finalizat DJ 504, în lungime de 26 km, care traversează comunele Popești, Izvoru, Recea şi Buzoești, care face legătura cu județul Teleorman. Mai avem și alte proiecte mari, de acest gen, în implementare, iar în funcție de buget vom mai stabili și alte rute care vor fi modernizate și asfaltate”, a declarat Ion Mînzînă.

Lucrări executate pe DJ 703 Morărești – Cuca: * asfaltare 9,72 km de drum; * podețe transversale – 17 bucăți; * drumuri laterale – 13, din care 10 balastate şi trei asfaltate; * podețe la drumuri laterale – opt; * accese la proprietăți 242; * rigolă betonată – 9.492 metri liniari; * parapet protectiv – 457 ml; * indicatoare de circulație – 42.
Valoarea finală a proiectului = 10.444.313,08 lei cu TVA.
Constructor: asocierea SC Strabag SRL și SC Cons Drum SRL.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furau-lemne-din-pădure

Combatere a delictelor silvice desfășurate în ultima săptămână

În perioada 26 februarie – 03 martie a.c., echipe formate din polițiști argeșeni și specialiști ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar