Acasă / SPORT / Handbaliştii, încă o victorie în campionat

Handbaliştii, încă o victorie în campionat

Handbaliştii de la HC Argeş continuă parcursul bun în campionat, iar ieri au obţinut încă un succes. De această dată în deplasare, în faţa echipei CSS Sighişoara, cu scorul de 43-25 (19-17). Jocul a contat pentru runda a zecea a acestui sezon, iar misiunea piteştenilor a fost mai uşoară decât se aşteptau elevii lui Titel Răduţă, ţinând cont de faptul că gazdele, aflate pe locul 9 în clasament cu 6 puncte, nu le-au pus prea mari probleme. Marcatorii argeşenilor au fost: Cătălin Mihalache (9 goluri), George Cadar (7), Claudiu Radu (6), Gabriel Mărgărit (5), Ionuţ Roua, Horia Marinescu (câte 4), Răzvan Mateoniu (3), Andrei Dragomir şi Adrian Arbone (câte două), în timp ce Alexandru Musteaţă a marcat un gol.
Tehnicianul argeşenilor, Titel Răduţă, s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi în partida de ieri, mai ales de blocul defensiv: „În primul rând vreau să remarc apărarea care şi-a făcut foarte bine datoria, şi anume pe Ionuţ Roua, Tiberiu Mureşan, Alexandru Musteaţă şi Horia Marinescu, şi, de asemenea, să nu-i uităm nici pe cei doi portari, Alexandru Ioniţă şi Dănuţ Drenceanu. Întreaga echipă merită felicitată, a jucat foarte bine, mai ales în repriza secundă”.
Următorul joc de campionat pe care îl vor susţine argeşenii va avea loc duminică, 15 decembrie, de la ora 11, în Sala Sporturilor din Trivale, în faţa echipei Universitatea Cluj. „Ne dorim să încheiem turul cu o victorie pentru a avea o iarnă liniştită. Vrem să terminăm anul cu o clasare pe podium”, ne-a mărturisit antrenorul argeşenilor, Titel Răduţă. Va fi ultima partidă a turului de campionat, returul urmând a începe pe 26 ianuarie, când HC Argeş va juca pe teren propriu în faţa echipei Naţional Sighişoara.
Cadoul perfect pentru Titel Răduţă
Aşadar, Moş Nicolae a fost darnic cu argeşenii, dar mai ales cu antrenorul lor, Titel Răduţă, care pe 7 decembrie şi-a aniversat ziua de naştere. „Pentru mine Moş Nicolae a fost darnic anul acesta. Am primit cele mai frumoase cadouri de ziua mea. Un cadou pe teren, cel mai important, dar şi în afara terenului. Băieţii mi-au dăruit un tricou având poza echipei inscripţionată pe el şi un tablou cu portretul meu. Băieţii au comandat un desen în creion cu chipul meu la Cluj… foarte frumos din partea lor. Le mulţumesc”, ne-a spus Titel Răduţă.
Reunire pe 6 ianuarie
După jocul de duminică împotriva Universităţii Cluj, argeşenii vor mai continua antrenamentele până pe 20 decembrie, după care vor intra în vacanţă. Reunirea lotului este prevăzută pentru 6 ianuarie.

MC

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar