Acasă / EVENIMENT / Hoţ să fii, noroc să ai

Hoţ să fii, noroc să ai

Cam aşa stau lucrurile în cazul a doi indivizi care au fost prinşi la furat într-un magazin din Piteşti şi ulterior au fost puşi în libertate.
Toată tărăşenia, ca să zicem aşa, s-a întâmplat în ziua de 5 august, când polițiștii Secției 3 Pitești au fost sesizați de către personalul de pază al unui supermarket cu privire la faptul că au depistat un bărbat care ar fi sustras mai multe bunuri din magazin. Culmea, totul s-a petrecut în magazinul Lidl situat la doar câţiva zeci de metri distanţă şi de Secţia 3, şi de sediul Poliţiei Piteşti.
La fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică și, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că bărbatul cu pricina este Mihai G., de 48 de ani, din Bucureşti. Acesta a intrat în magazin ca orice cumpărător şi a pus mai multe produse alimentare într-o sacoșă. Apoi, în loc să treacă pe la casă şi să achite contravaloarea mărfurilor, a pus sacoşa lângă uşa de ieşire din unitate, de unde a fost luată de Ion S., de 58 de ani, tot din București, cu care suspectul era complice.
Întreaga scenă a fost susprinsă de camerele de monitorizare video a magazinului, ceea ce a fost de mare folos omenilor legii. Ulterior, bărbatul de 58 de ani, care apucase să părăsească incinta supermaketului, a fost depistat cu ajutorul agenţilor Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș și condus la sediul poliției pentru audieri.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt, iar după administrarea probatoriului bărbații cu pricina au fost reținuți 24 de ore bază de ordonanță şi încarceraţi în arestul poliţiei judeţene. A doua zi, bucureştenii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive şi au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile, iar la expirarea ordonanţei au fost lăsaţi să plece acasă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Biciclist-spulberat-de-o-masina

Biciclist lovit de mașînă în orașul Mioveni

În urmă cu puțîn timp,un accident rutier s-a produs în orașul Mioveni, bulevardul Dacia, în ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar