Acasă / EVENIMENT / În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 37 de misiuni

În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 37 de misiuni

În perioada 19.02.2024, ora 08:00 – 20.02.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 37 de misiuni pe teritoriul județului, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost următoarele:

          INCENDII

Incendiu la un service auto din zona CNCD (2)

          (ora 23:13) Pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în municipiul Pitești, Calea Bascov, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o construcție din panouri sandwich. Forțele de intervenție, au constatat că era vorba despre o parte dintr-un service auto și o anexă cu rol administrativ, unde incendiul se manifesta violent pe o suprafață totală de aproximativ 80 mp și prezenta pericol de propagare la clădirile învecinate. În urma evenimentului au ars, în totalitate, anexa și bunurile aflate în interiorul acesteia. Totodată, au fost afectate în proporție de aproximativ 30% două autoturisme parcate lângă anexă, s-au degradat panouri sandwich din componența unei hale învecinate și tâmplăria din PVC. Ajuns la locul solicitării, echipajul medical nu a identificat victime.

          În intervalul de referință, pompierii argeșeni au acționat pentru localizarea și lichidarea a două incendii de vegetație uscată. Acestea s-au produs, după cum urmează:

- municipiul Curtea de Argeș, unde a fost afectată o suprafață de teren de aproximativ 50 mp;

- comuna Merișani, unde a fost afectată o suprafață de teren de aproximativ 50 mp, incendiul prezentând pericol de propagare la vecinătăți.

          INTERVENŢII SMURD ȘI ALTE MISIUNI:

 Incendiu

          În perioada supusă analizei, colegii noștri au fost solicitați să intervină la cinci evenimente rutiere, în care au fost implicate zece vehicule, pompierii asigurând măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, precum și asistența medicală la nevoie, alături de echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Argeș. În urma accidentelor au fost identificate cinci victime, iar în urma evaluării, trei au fost transportate la spital.

          Totodată, echipajele SMURD au intervenit în teritoriu în 24 de situații pentru acordarea asistenței medicale de urgență.   

          În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minoră dispărută (1)

Minoră dispărută de la domiciliu

În cursul serii de 16 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliţiei Orașului Mioveni au fost ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar