Acasă / EVENIMENT / Incendiul de la o fabrică de cherestea

Incendiul de la o fabrică de cherestea

FotoPress-24.ro incendiu (4)

Un incendiul azi dimineata la o fabrică de cherestea din judeţul Argeş a fost stins după aproximativ patru ore, cu ajutorul localnicilor, care au adus apă cu găleţile, în condiţiile în care exista riscul extinderii flăcărilor la casele lor. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, incendiul a izbucnit din cauza unui utilaj aflat sub tensiune electrică, iar pentru stingerea focului au intervenit patru maşini de la ISU Argeş şi una de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Domneşti, pompierii fiind ajutaţi de localnici.
Pagubele provocate de foc la hala principală sunt estimate de către patron la circa 40.000 de euro, ele incluzând distrugerile halei, materialul lemnos ars şi utilajele afectate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure. Speriaţi de pericolul de extindere a flăcărilor, mai ales că sursa de apă este departe de fabrică, iar societatea este situată la 50 de metri de case, localnicii au realizat un lanţ uman şi au cărat apă cu găleţile, ajutând la stingerea incendiului.
„Incendiul se manifestă pe aproximativ 500 de metri pătraţi, iar acoperişul construcţiei a ars complet, a mai rămas doar structura lui. Se intervine cu trei autospeciale cu apă şi spumă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş şi una de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Domneşti. Incendiul a fost localizat, iar acum se lucrează pentru stingerea lui, extinderea focului la materialul lemnos depozitat în jurul halei fiind oprită”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, care a precizat că nu există persoane rănite sau intoxicate cu fum.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu

Incendiu la un service auto din zona CNCD

Foto :Mihai N. Incendiu la o construcție (posibil service) din zona CNCD, municipiul Pitești.Intervin pompierii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar