Acasă / SOCIAL / ,, Şedinţă de cooperare sezon competiţional pentru siguranţa Campionatului European de Baschet Under 20“

,, Şedinţă de cooperare sezon competiţional pentru siguranţa Campionatului European de Baschet Under 20“

images
La sediul IJJ Argeş a avut loc o şedinţă de cooperare vizând adoptarea măsurilor de ordine şi siguranţă în perioada 12 – 21.07.2013, pe timpul desfăşurării în municipiul Piteşti a Campionatului European de Baschet Masculin „Under 20“.
Având în vedere că la această competiţie sportivă internaţională participă echipe naţionale din 12 ţări (Belgia, Elveţia, Cipru, Olanda, Finlanda, Portugalia, Slovacia, Marea Britanie, Luxemburg, Ungaria, Polonia şi România), reprezentanţii IJJ Argeş au stabilit împreună cu reprezentanţii I.P.J. Argeş, I.S.U. Argeş, Poliţiei Locale Piteşti, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş, Federaţiei Române de Baschet, Universităţii de Stat din Piteşti măsurile de securitate care vor fi adoptate pe timpul desfăşurării competiţiei în cele două locaţii -Sala Sporturilor „Trivale” şi Sala de Sport a Universităţii din Piteşti (str. Gheorghe Doja).
Astfel accesul publicului în sălile de sport, îndrumarea şi supravegherea publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor în interiorul stadionului se va realiza cu personal din cadrul Poliţiei locale a municipiului Piteşti şi agenţi ai unei societăţii de pază şi protecţie.
Pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative jandarmii argeşeni vor constitui rezerve de intervenţie în zona imediată a locului de desfăşurare a competiţiilor sportive .
Jandarmii argeşeni recomandă spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente şi le reamintesc că nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

6 persoane au fost sancționate În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar