Acasă / SOCIAL / Jandarmii argeşeni au donat sânge

Jandarmii argeşeni au donat sânge

Miercuri 28 octombrie 2015, 35 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş le-au întins o mână de ajutor celor aflaţi în suferinţă, pe un pat de spital. Reprezentanţi ai Centrului de Transfuzie Sanguină (CTS) Argeş s-au deplasat la sediul I.J.J. Argeş din str. Smeurei, unde militarii au donat sânge, atât de necesar pentru a salva vieţi.
Jandarmii donatori fac acest lucru din conştiinţă şi să dea dovadă de solidaritate umană faţă de cei care sunt în suferinţă, ca urmare a unor accidente rutiere, casnice sau intervenţii chirurgicale. Sunt multe persoane care suferă şi de câte ori s-a anunţat că este criză de sânge, jandarmii argeşeni s-au mobilizat şi au încercat să fie alături de semenii lor nu numai prin executarea misiunilor specifice de ordine şi siguranţă publică, ci şi prin astfel de activităţi umanitare.
Conducerea Centrului de Transfuzie Argeş mulţumeşte jandarmilor pentru gestul şi solidaritatea de care au dat dovadă şi speră ca exemplul lor să fie urmat de cât mai mulţi argeşeni.
Sperăm să sensibilizăm cât mai mulţi cetăţeni cu privire la importanţa donării de sânge.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Madalin Voicu Jr si Paula Seling

Paula Seling, invitată la Conferințele Filarmonicii Pitești

Filarmonica Pitești organizează vineri, 23 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, o nouă ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar