Acasă / EVENIMENT / Jandarmii argeşeni au salvat o femeie în comuna Merişani

Jandarmii argeşeni au salvat o femeie în comuna Merişani

IJJ-arges-fotopress24.Marti 27 octombrie 2015, în jurul orelor 16.30, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, aflându-se în serviciu pe raza localităţii Merişani, sat Dobrogostea, a observat o persoană de sex feminin, în vârstă, căzută într-o viroagă adâncă de aproape 4 m.
Un jandarm a coborât de îndată în locul în care se afla femeia în vederea acordării primului ajutor. Aceasta ara îngheţată, obosită, dar conştientă. Deoarece nu prezenta răni, luxaţii şi se putea mişca, s-a procedat la scoaterea femeii din râpă, operaţiune îngreunată de zona mocirloasă şi alunecoasă. După aproximativ 30 de minute de la începerea intervenţiei, femeia este adusă la mal, în siguranţă.
D.M., în vârstă de 78 de ani, din localitatea respectivă, a declarat că s-a apropiat prea mult de marginea pârâului, a alunecat şi a căzut.
Deoarece şi-a exprimat dorinţa de a merge acasă, aceasta a fost condusă de către jandarmi la familie, acolo unde a ţinut să mulţumească oamenilor legii pentru promptitudinea şi profesionalismul de care au dat dovadă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Două accidente în Argeș - Băbana și Drăganu

Două accidente în Argeș – Băbana și Drăganu

În aceste momente, pompierii argeșeni au fot solicitați să intervină la două evenimente rutiere produse ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar