Acasă / EVENIMENT / Jurnalistul de la Absolut TV a fost condus astăzi pe ultimul drum

Jurnalistul de la Absolut TV a fost condus astăzi pe ultimul drum

Robert Ştefan Olaru, cameraman, reporter şi prezentator la postul de televiziune Absolut TV a fost condus astăzi pe ultimul drum de familia sa şi de apropiaţii care au venit să îi aducă un ultim omagiu.
Sâmbătă, 17 august, Robert se afla împreună cu prietenii într-un concediu în Bulgaria. Potrivit apropiaţilor, acestuia i s-a făcut rău şi a mers la un cabinet medical din zonă. La câteva minute după aceasta, jurnalistul a trecut în nefiinţă.
A fost o persoană veselă, o fire sociabilă şi deschisă, un băiat în care puteai găsi întotdeauna un prieten bun şi totodată o persoană care îşi respecta profesia de jurnalist. Dispariţia acestuia a creat un gol imens în inimile jurnaliştilor argeşeni, dar şi a telespectatorilor care urmăreau cu plăcere ştirile sportive prezentate de el.
A plecat dintre noi la o vârstă la care, mulţi încep să descopere şi să se bucure de viaţă, dar va rămâne întotdeauna în inimile noastre ca un coleg, dar mai ales un prieten de nădejde.

Redacţia FotoPress-24.ro şi ArgeşPlus.ro transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate şi îi asigură pe aceştia că vom fi alături de ei pentru clipele dificile prin care trec.

Dumnezeu să te odihnească în pace, dragă coleg!

Despre Administrator

Citeşte şi ...

aparatele de marcat fiscale

Agenți economici sancționati că nu utilizau aparatele de marcat fiscale

Activități de combatere a comerțului ilicit În perioada 17-18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar