Acasă / SPORT / Patrimoniul stadionului o imagine de coşmar

Patrimoniul stadionului o imagine de coşmar

După ce a luat decizia de a nu mai finanţa FC Ar­geş care a intrat în insolvenţă, familia Penescu a lăsat în urma sa un adevărat dezastru atît la pro­priu, cît şi la figurat la clubul din Trivale. Acum do­uă zile, oa­­menii pe care i-a pus să conducă clubul şi-au făcut apariţia la stadionul Nicolae Dobrin şi au luat cam tot ce se putea de la baza de pregă­tire. În urma lor a rămas un adevărat dezastru şi o imagine de coş­mar.

Antrenorii de la SCM Piteşti au avut surpriza să constate un ade­vă­rat dezastru cînd au intrat la ves­tiare. Dulapurile şi scaunele erau rupte, iar duşurile fuseseră pur şi simplu smulse din perete. Unele dintre ele care nu au putut fi luate au fost descompletate. O parte din­tre caloriferele existente la vestiare au fost demontate şi luate de a­colo. Tehnicienii de la SCM Piteşti au constatat că de la vestiare au dispărut materiale sportive care nu aparţineau clubului FC Argeş.

Viceprimarul Cornel Ionică con­firmă dezastrul lăsat în urmă de cei care au condus clubul FC Argeş: „De la vestiare şi de la sala de forţă a dispărut tot. Nu mai este absolut nimic, iar ce a rămas în urma lor este un adevărat dezastru. Am în­ceput lucrările de refacere a ves­tiarelor. Schimbăm instalaţiile sani­tare, fiindcă cele care erau au fost distruse, iar mobilierul rupt. Sînt con­vins că nu Cornel Penescu a de­vastat vestiarele, ci apropiaţii lui care au fost la echipă. Noi, cînd am predat clubul, am lăsat baza de pregătire utilată şi în bune condiţii. Acum am găsit dezastru! Vom fi ne­voiţi să cumpărăm aparate de forţă pentru jucători, materiale sportive, mingii medicinale, paturile de ma­saj. Refacem totul de la zero“.

M.Duinea

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Pitești Half Marathon 2024 (41)

Pitești Half Marathon 2024

Sute de participanți își testează limitele, în cea mai mare competiție de alergare din regiune!Chiar ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar